nk tye kek karamel tu cntik je..berkilat, boleh ajar cara bakar n pakai susu ape ye..sbb sya buat x prnh jdi, merekah je karamelnye..harap dpt tnjuk ajar klu boleh berkongsi..:)
cntiknye kek karamel awk..boleh bg tnjuk ajar dok cmne buat dpt licin berkilat je karamel nye..sya buat x prnh jd..mesti menggerutu n merekah je..klu dpt berkongsi,nk tau susu yg sesuai guna tuk karamelnye..thnx
uits kali ni siap letak tanda harga. terbaek lahhh. RC mu murah wehh
ReplyDeletesyukur alhamdulillah.............
ReplyDeleteselamat berjaya na...
ReplyDeleteseronok tengok na baking...
haibat na.. cantek2 seme.. jue kalau deco mmg ke laut hehhee
ReplyDeleteNa, kalau mu dekat dah lama la order kat mu na oiiii,...huhuhu
ReplyDeletesiap tulis rege dgn saiz nie..nmpk sgt nk buat jual ekekeke
ReplyDeletesedapnya.......
ReplyDeletesuka semua sekali he..he...
nk tye kek karamel tu cntik je..berkilat, boleh ajar cara bakar n pakai susu ape ye..sbb sya buat x prnh jdi, merekah je karamelnye..harap dpt tnjuk ajar klu boleh berkongsi..:)
ReplyDeletecntiknye kek karamel awk..boleh bg tnjuk ajar dok cmne buat dpt licin berkilat je karamel nye..sya buat x prnh jd..mesti menggerutu n merekah je..klu dpt berkongsi,nk tau susu yg sesuai guna tuk karamelnye..thnx
ReplyDeleteBabe
ReplyDeletebaguslah entry ni pasal mu publish harga sekali
senang org nak order n nak mintak diskaun
ngengengeee
@antalyaahahah sbb ramai tanye harga, letak siap2 senang :p
ReplyDelete@munalhmdulillah mun, rezeki :)
ReplyDelete@pnsusutenxs dear :)
ReplyDelete@jueleeprctice make perfect beb, aku pun baru2 belajar kelaut gak, ahahaha
ReplyDelete@Umie a'iesyahaaa itulah, tggu aku turun sane aku bukak order eh? :p
ReplyDelete@sharEnajual la ni, ingat free ka? agagaggaga
ReplyDelete@Qhaifa Nurblm cuba blm tahu, hehe tenxs kak :)
ReplyDelete@ieza omar ieza, kite pun ade masa2 ok, ade masa2 mengerutu, nak bg tips tu takot kite pun xbetul, tp setakat yg kite buat slama ni, susu mana2 pun xkisah, tp sy ske guna susu marigoll sbb murah, hehe, pastu gula hangus jgn hangus sgt, skadar kuning2 dah tutup api, then kek bila dh masak, biarkan berjam kat dlm loyang tu, baru terbalikkan, insyaAllah :)
ReplyDeleteperghhh kek caramel ko tu Na, licin gebu mmg mantoppp
ReplyDelete