Monday, September 20, 2021

JJCM KUANTAN : WARUNG MEK AKU

Actly lama dah siri jjcm ni, tak sure utk tarikh post ni keluar, masih ada lg ke tak kedai ni, 😅

Tapi setelah diriki2 di fb, insyaAllah masih beroperasi, hopefully haha.




location : blh tgk kat banner ni



Betul 2 tepi sungai warung ni, siang hari best jugak berangin je, malangnya masa kiteorg sampai ni, dah sold out semua menu, hahahah, nexttttt


Tanpa putus asa, kita repeat lagi datang , kali ni malam plak 😆


Tgk meja makan ni betul2 tepi tebing sungai, memang takde safety lansung, syukur la masa pergi ni budak bertuah ni tengah lena, plus masa ni dia pun tak boleh kaki lg 😂 kalau tak, mau tercekik2 nak makan risau anak tergolek masuk sungai, haha.









Menu yg jadi pilihan, nasi goreng udang special, nasi goreng udang galah, nasi goreng udang, char kue tiow udang, semua pun nak udang mlm tu 😂 overall kita kasi 5 bintang, udang semua fresh, selambakk plak tu, Alhamdulillah. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails