Assalamualaikum & selamat pagi semua, hehe :)
Sambungan entry smlm psl ciskek yg nan ado deco2 bagai tu,
Memang x lah nk deco2 semua, sbb nak potong &letak kat dasar puding triffle ni ha, hahahahha, org lain taruk swiss roll, kite taruk cheese kek, hehe lg sedap kot xmanis sgt..
tetibe ade kek warna hijau kt tengah2 tu? hahahahha sbb bekas aku ni besar sgt, xkan semua cheese kek tu nk msuk sni, nk gak makan2 cmtu je, itu yg tetibe topap kek lain sket situ :p
lapisan puding kastard & ditaburi nata de coco, just taruk mende ni je, sbb aku xske gune buah2 dalm tin tu, huuhuu
lapisan terakhir, jelly perisa strawberry, tp dlm gmbar nmpak kaler oren?? ciskek betul nset ni T_T
Kononnye, atas jelly ni plak, nak taruk whip cream & ditaburi fresh strawberry, skali semua dah slamat taruk atas pavlova, xde can nk deco cantik2 utk triffle neh, haishhh..
resepi xperlu tempek sini sbb semua org tao kot nk buat ni, senang je, hehehe cume smlm aku buat dlm bekas besar, anggaran pun bsr, skali trkurang tepung, agak cair sket kastrd tu, dah nk hulur2 ke org segan, tuk makan2 sdiri je la jawabnye, kebetulan org kt rumah skrg tgh ramai, cepat je abis, mkn sejuk2 plak... sedappp! hehehe
teruja gue//
ReplyDeleteapelagissss..mlm ni gak buat! :p
ReplyDeletena kalau buat semua nampak sedap...semua blogger sekrang nie duk membaking..hasil dari na lah nie...bgs2 good influence....
ReplyDeletewaahhh super marvelous!!
ReplyDeleteyg ni pon sodap....
ReplyDeletearghhh....triffle!
ReplyDeletemasuk blog ni je teruja tekak...asal teruja tekak je masuk blog ni..huaaaaaaaa
ReplyDeleteyummy!!! lame da x buat..da lupe kot..hahaha
ReplyDeletesuka puding kastad ...sedapp tu
ReplyDeletesedapppp !!
ReplyDeleteerr aku tatau nak buat gane. sila sharekan yep