Thursday, February 18, 2010

Sayep adlh neves!

M0nim uols...
Bru kepulangn dr checkup neh,huhu dan tlh disahkan oleh misi yg mengecek bahawa,baby dh trn kebwh dgn padatnye,ini mnunjukn aku kne get ready je coz bl2 ms je bb ni nk kua,huuhu..
sgt mbuatkn aku kecut per0t ok,
Wlaupn pd hakikatnya sume dh ready (brg2 bb n tuan empunya bdn) tp mmandangkn xpernh rasa lg cmna rasa skt bsalin tu,sape xcuak kan,h0pe smuanya dprmudahkn la nanti,amin..

Ptg ni ada detim ngn member lame,klu blh nk ajak dia brjln sakan la kot2 blh mbntu pmudahkn pr0ses bsalin aku nanti,huhu

Ckp psl bsalin ni,aku bharap sgt2,time aku sakit nk beranak nanti sumenya ada dcc aku, acply laki aku la,mak,mil n fil, abg akak aku sume,ank2 buah pun blh gk klu nk nyebok same,haha.. Blh gtu? Klu ada member2 nk j0in pn blh gk, hiks :p
H0pe bb pandai la pilih masa sesuai nk kuar nanti,huhu..

Sblm trlmbt,aku nk m0h0n ribuan ampun maaf pd k0rang2 yg mengenali aku kt cni kot2 slama ni aku ada slh silap/menyakiti sape2 tnpa dsedari,maafkn aku n jgn lupe doakn aku dprmudahkn brsalin n slamat smuanya, tenxs ha :)

Tetibe nk sebak ni nape ha? Isk..

K la,insyaAllah klu bksempatan akn dupdate dr ms ke sms lg pkmbngn trbru, daaa..

P/s: 2,3mlm ni asek lenguh2 blkg,adakah tanda awal2 sdh muncul? Jeng3

19 comments:

  1. akak doakan na dipermudahkan dan sumernya baik2 belaka.. insyallah

    ReplyDelete
  2. moge sume slmt n dpermudahkn....
    :)

    ReplyDelete
  3. goodluck. insyaAllah semuanya akan okay :)

    ReplyDelete
  4. nokkk..elok elok tauuu..
    selawat byk byk ye...

    ahaha aku lak yg neves nokk..

    ishkkk..elok elok tau
    take careeee

    ReplyDelete
  5. wish u good luck in everything ok

    takde salah kau ngn aku kekekek

    bestnye :)

    ReplyDelete
  6. takder silap dah salahnya nano pd ena

    ena doakan nano & bby selamat
    tak sabar nak tgk bby nano

    ReplyDelete
  7. na...N doakan everything's will b ok..nti weddg N dtg bawak baby ekk..im so excited 4 u..

    ReplyDelete
  8. yeay yeayyy! dah nak jd maklong :P

    semoga dipermudahkan semuanya taw yang

    ReplyDelete
  9. insyallah.. smoge dipermudahkan olehNya.. amin.

    ReplyDelete
  10. take care dik.. no neves.. akak teruja nak tau perkembangan terkini ;)

    ReplyDelete
  11. ohh nano dah sarat nak bersalin ye. hrp suami dpt teman kan nano ketika bersalin. dulu suami nurul siap masuk labour room nk ng semangat kat nurul masa nak push kuarkan baby tu.

    ReplyDelete
  12. sama la n nunu..
    dh kena get ready jer nk bersalin nie..
    smlm misi pun dh check..
    kepala baby dh betul2 masuk ruang tue..
    bersedia jer la dr skrang..
    huhu..
    bile misi ckp mcm tue..
    hati ni dh dup dap dup dap.... hehehe

    ReplyDelete
  13. insyallah seme akan selamat.. amin~

    ReplyDelete
  14. kaka nano..
    perbanyakkan berdoa ok.
    hope semuanya selamat.. baby cukup sifat n kak nano sihat gak.
    hee tak sbr nak tgk baby kak nano ni. hihi..
    n mak de cakap, kalau nak senang beranak masa mandi kan rambut yg panjang tu gigit kat mulut pastu siram air dari kepala. buat sambil selawat..

    tah la betul ke tak, mak kata orang tua-tua cakap camtu.. aish macam2 petua. hehehe

    ReplyDelete
  15. akak doakan semoga segalanya dipermudahkan... insyaallah....

    ReplyDelete
  16. wah...bestnyer, dah xlame tuh...hope sumenyer selamat...
    nanti apdet lagi k...

    ReplyDelete
  17. nana...saya pon nebes jgk utk awak..semoga awak ok2 saja.selamat melahirkan insyallah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails