@mrs kayrulekceli kipas tu utk bkr kukis bg sama rata suhu dia kan, tp na xpernah pun guna kipas, slalu offkan guna suhu bkr mcm biasa je cumenya klu oven bsr ni mane2 resepi guna suhu 160-180, na just guna suhu 130-140 je, bkr kek or kukis sama je :)
Almond cluster tu badam tu tak perlu bakar dulu ke? Sdp nya jari jemari terror membaking akk ni
ReplyDeletemasyuk weyh mungggg....huhuhu
ReplyDeleteaku paling suke tgk kuih dahlia ek? kaler dia tu cantek =) cam best je nk makan huhuhu
bestnya tengok kukis2 mu ni...sedap..masyukla raya kali ni ye
ReplyDeleteWAHHH BNYKNYA TEMPAHAN...MMG REZEKI RAYA LA KAN...SYOKK NYA KALU PANDAI BUAT KEK N KUKIS NIE BAGAI...
ReplyDelete@Nur Aini ha ahh dear, almond tu kne bkr dlu, bru rangup skit,
ReplyDeleteade resepi kt sbelah tgk :)
@sharEnahahaha bukan mu ckp beskut tepung2 gni xske ke? :p
ReplyDelete@Hananiboley la, alhmdulillah :)
ReplyDelete@Mr n Mrs Zaiditahun ni xamek byk pun, sbb bru nak blajar, huhu
ReplyDeletenano nak tanya la kalau guna oven besarkan ada function kipas tue...macam mana nak guna kalau untuk buat biskut, kek dan lain2...tolong ye..
ReplyDeletekayrul baru beli oven masa puasa tue tapi tak pandai guna coz ada kipas la plak..asyik rentung jer bila buat biskut raya...minta tolong sesangat
@mrs kayrulekceli kipas tu utk bkr kukis bg sama rata suhu dia kan,
ReplyDeletetp na xpernah pun guna kipas,
slalu offkan
guna suhu bkr mcm biasa je
cumenya
klu oven bsr ni
mane2 resepi guna suhu 160-180, na just guna suhu 130-140 je,
bkr kek or kukis sama je :)