Tuesday, May 20, 2014

Mika & Myiesha


Assalamualaikum ^__^

Byk entry yg xsiap karang...terbantut cmtu je, haha tup2 msuk gmbr bonding time 2bradik ni, layan je laaa... :)

Ekceli Myiesha beruntung sbb dpt abg yang xbyk songeh, yang xcara adik sgt, yang tak ske cari pasal ngn adik dan sewaktu dengannye, hidup dalam dunia dia sendiri, haha..takpon kemana2 berkepit je ngn babah dia, tp kadang2 tu, bleh harap gak la Mika ni, if nk tinggal adik dia kejap tengah sedar tu, mintak dia main2 dlu layan adik, so far xmerisaukan sgt stakat ni, tp part abg share tengok video lumba kete kat adik tu, ibu tatao la nk ckp pe, hrp2 adik xterjerumus ke arah sana, ibu dr awak dalam perot lg dah plan nk jadikan geng #projectBaking ibu nanti, hahahha *verangan mode*

                  
                  
pernah tido skali je, jadi cmni, trus xbrani bg tido skali dah, ahaks














 Hopefully korang berdua dpt kekalkan cmni smpai ke bsr yer, baik2 xnk gaduh2, hehe
ok daaaaaaaaaaa~


12 comments:

  1. Myiesha sebijik mcm muka abg mika. Na, rasanya aku pun kena tunggu naurah besar mcm mika la, br blh bg dia adik. *tiba-tiba* hahaha

    ngeri ooi yang mika tdo tu. memang budak2 kalo tdo xsedar ape kan... maknya pun sempat ambik gmbr. *clap-clap* blogger sejati. kahkah

    Harap impian menjadi kenyataan ye, sure myiesha akan joint project baking tu.

    ReplyDelete
  2. Ala tomei tomei nye Myieshaaaaa. Abang Mika pun emsem dah bujang.

    ReplyDelete
  3. senyum sorang2 aku tgk gambar2 2beradik ni..sweet sangat

    ReplyDelete
  4. Bestnye. Maya ngan muqri hari2 mesti ade gado nye. Kalau tak maya, muqri pun dah pandai mulakan dulu. Feninnn..

    Apa lagi ibu, sila usung myiesha ke dapur cepat.

    ReplyDelete
  5. untungla dpt sepasang ahahha kalo dpt lelaki lg sure dah begadoh hari2 sampai mak stress ahahha

    ReplyDelete
  6. comel ah aneem tu. ni buat x senang punkoq ni nk jumpe hahaha nk kiss kiss..muahhhh

    ReplyDelete
  7. sgt copy paste muka 2beradik nehs... cuma adik cerah sikit... ikut kulit ibu kot? :D

    ReplyDelete
  8. comel sangat 2 beradik nie =)

    ReplyDelete
  9. sweet lahai dorangggg naaaaa.....

    ReplyDelete
  10. part tido sama tue aku penh alaminya....kaki mirza nek atas badan adik....lepas tue terus aku asingkan...takpun aku duk tengah2 antara adik n abang.....

    ReplyDelete
  11. Asslmkm kak.. Princess akk ni comel sungguh la. Sebijik btul muka abg nya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails