Tuesday, June 9, 2015

Singgah lepak geng UB

 Assalamualaikum..

Aku sbenarnye tercari2 idea nak coretkan serba ringkas berkenaan aku sakit hari tu, keluar masuk emergency, wad HTAA, masuk darah 3bag, masuk camera dlm perot 3x, Allahu....tp penat nk ingat, haha byk urat dh putus kan, lgpon xsimpan gambar2 ms sakit tu, so kenangan pun pergi cmtu gak, cume keperitan & trauma masih tersisa. Nanti la if dpt ingt semula kisah2 tu, akan di blogkan jugak 1hari nanti. :)

Haaaa, yg ni aku ingt, kuar spital doc kasi mc 30hari, woaaa heaven! trus nak jalan jauh cari ketenangan skit :)

Takde la jauh mane pun putrajaya tu gak, haha suker g sni, trase dekat dgn org2 tersayang :) Alhamdulillah ade hikmahnye aku sakit, mmg nampakla ramai yg sayangkan kite time tu, hiks ^___^ & of course la lepak umah sil kesayangan kat putra perdana tu.

Hari ape ntah ingt2 lupe, ena dapat tahu aku dtg, cecepat ajak jumpe. Aku pun rindu aih nk jumpe dia :) Tak silap hari bekerja kot, sbb nk detim ngn ena kat cyberjaya gak, tunggu dia balik kerja ajak lepak kat Saba, yeayyyyyy nasi arab!!

Sampai Saba pkul 5lebih cmtu, ena xkuar office lg, so merayap tepi2 kedai, mcm xde ape, penat ngejar budak kecik yg baru dapat kaki tu.. last2 bawak masuk dalam. 


pakai dress yg acik ena kasik ;*

Penat layan budak ni kalau bawak makan kat luar, xduk diammmm... hermm. Penat dia munggah atas meja, bawak keluar, tup tup nampak ena terkedek2 datang ngn izhar, kihkih, masuk trus order mkn, izhar diet, tp dia gak yg tolong bayarkan, haha tenxs izhar  ^__^

Sebelum balik tu sempat lg request nak peluk ena kemas2, haha tiap kali jumpe pon mmg aku mintak kot, lain sgt rase dipeluk ena. Rase dipeluk seorg kakak sgt, ksian betoi mcm ketandusan kasih syg seorg kakak sgt kennn -__- ke sbb best ena peluk, gebu?? errr...ngarut betoi :p


Hari berikutnye tu, plan nk jumpe hany ngn ann, kebetulan zaza pon dekat2 area situ, cari2 area situ nk lepak mcm xtao mane, last2 ann ajak g rumah dia je, trus singgah mamak tapau roti canai. Kehkeh jadi la, nkg rumah org kan xkan tgn kosong :D hany plak order pizza, wahhh selamat menjamu selera laaa..

Sedih je tgk gambar ni, ape yang dia pikir sbenarnye sampaikan memek muke cmtu skali? pandang je haziq tu -_______________-

tq hany!! 















 nak makan mmg kena ade utk 2-2 tangan, mmg style dia ler gtu 



 ok dah tukar baju plak memasing :p


 amsyar yg baru bgn tido, xsempat mandi lg :D


Geng rakan sebaya, haziq, aneem, deeja & amsyar ^_^

 Tenxs korang, walaupun unplan, roger2 ajak jumpe, dpt lepak kejap pun jadi la, dapat gak la mengisi masa aku utk waktu2 kat sana tu. 


9 comments:

  1. aku pn cam tertanya.. aneem kagum apa ke haziq tu smpi gitu gaya tengok ke haziq? ke jatuh cinta pndang pertama hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepppp, jgn nak. marah besan hany nanti, ekekeke

      Delete
  2. Replies
    1. ajak dah, *jerit dr putrajaya*
      ko xdgr ler tuwww :p

      Delete
  3. baju anak2 pakat pakai merah putih ek..heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ko ckp aku bru prasan lerr :p

      Delete
  4. tak haci tau dtg kl xbgtahu. rumah yaya dekat je ngan putra perdana tu.. sedihhhhh :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails