Wednesday, November 18, 2015

JJCM Kuantan - Brotherhood Western & Grill

Kali ni edisi jjcm Kuantan kat kedai geng kite jugek ^____^, lama dh pergi, baru tringat nak updet :p


"Open every tuesday until sunday at 3.30 pm until 10.30 pm...GReat TAste in One Plate."

Tu petikan dr fbnya, hehe..








 Banyak sgt menu marbeles.. tak tercopy semua gambarnya, huhu


So ni edisi throwback masa 1st time singgah mkn kedai member ni, ekceli Nadia ni  member sekolah menengah, ingat lagi masa sekolah dlu lg aku dh kagum ngn dia ni, pandai masak, asal balik sekolah, ada xtvt petang, mmg aku xbalik rumah, lepak umah dia je sbb rumah dia betul2 depan sekolah, so selaku tuan rumah yg mana anak sulung dr adik bradiknya, balik sekolah je trus masuk dapur masak2, sbb mak ayah pun kerja kan, langkah kanan ler kite mkn tghari free, kihkih...tak sangka akhirnya skrg dah ada kedai mkn sendiri haa, western lagi. Tp chef kat kedai ni skrg suami dia la.

 G jjcm sni pun dgn member2 sekolah tu gak, ayin & cikja  ^___^



See...bila punye episod la ni, anak dara aku masa ni kecik cenonet lg kot, hahahaha :p

Suasana kedai yg santai & damai, eceh ^__^

Antara menu yg kami pilih mlm tu





Nama semua menu di atas usah di tanya, haha ampunnn, tahu belasah je, kisah setahun yg lepas kot? mampus nak ingt balik, hahahhahaha.. nway, semua sedap2, air tgn chef masakan western yg berpengalaman, mabeles sgt, nak repeat balik ntah bila tu.. hehe. Dan jutaan trima kasih juga kat mommy caca a.k.a Ayin selaku pembayar untuk mlm tu, haha tenxs beb...

Oh lokasi kedai ni terletak di :

No A 73 Lrg IM 15/19 Bandar Indera Mahkota
Kuantan, Pahang. 

2 comments:

  1. Peh lapo nengoknya..

    Pandai ko amik gambar flatlay ekk haha

    ReplyDelete
  2. Mlm2 tgk mknn..bestnya dpt mkncmni.. Hee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails