Wednesday, August 24, 2016

Baby Mica

Boring plak topik ptg ni, trus zasss bukak blog, lama benau xupdet kan, :p

Assalamualaikum geng! utk menghangatkan semula entry2 yg basi, kite belanja 1 entry hr ni, kehkeh.

Kisahnya, hr tu anak dara ni dpt baby angkat dr mommynya, peninggalan kak caca rasenye ni, xkan adam pulek main mende alah gni :p

Memang nampak xcited sgt dia ngn baby ni, kemana je nak bawak, ditimang ditatang, diseret, disusukan, alahai ni kalau ade baby betul ni camne la :p :p


 Ni masa memula ibu dpt kt office, haha muat je sumbat dlm beg tu, behave budaknye diam je :p


 Bawak balik, mmg berkepit je la 2org tu 2org ke??? nak2 time nyusu, xnak berenggang. haha





 Kuar g memana pon kelek skali, xnak tinggal. 


Ni masa g KSH, tgk kazen demam, 








Haaaa, comel kan, mcm beria benor menjaganya, mane je g nk bawak, mcm ade tokoh seorg kakak yg berjaya ni, mihmihhhh ^____^. 

Ekceli, byk betul pengalaman lucu dengan baby keras ni slama hidup ngn kiteorg, g memana je jadi perhatian, even kt rumah skalipon, masa wan dia sakit dlu kan, stiap hari org xputus2 datang melawat, semua yg prasan, mesti mcm trjerit2, 

"eeiiii beraninye bg anak kecik tu pegang baby tuu.." 
"kecik lg tu, seramnye," 
"nape bg dukung bla bla blaa" 

hahahahhaa kiteorg ni xlarat nk gelak dahhh, ade skali tu, kiteorg lepak kt dapur, baby ni trbaring atas lantai, dtg2 macik tu trus jerit, Allahuakhbarr, nape biar anak kat lantai cmtu je tuuuu, aku geram ambik baby tu lempor, hahaha saje nk sakat makcik tu, lg trkejut beruk dia, lepas tu masing2 cek tgk patung baru la gelak sakan 1rumah. adoiii tolong la. Kalau sorg dua tertipu xpe lagi, ni ramaiiiii kot. Xfaham aku, ke sbb aku dah biasa tgk, so xnmpak pon mcm baby real?? bedooh benor je mata klu tgk patung tu mcm baby real, hahahaha.

Ok dah mmg updet utk mengisi masa sblm balik, 530 dah, daaaaaaaaaaa~

2 comments:

  1. Ya Allah.. Terkekek2 sy bca hat bawah skli tu. Ganaih eh akk g lempar. Mmng menjerit la klau orng xthu tu ank patung. Adoiyai.. Klkar. Mmng nmpk mcm bdak real kak..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails