Tuesday, September 20, 2016

House warming & Birthday Faqihah @ Kota Warisan.

Betul ke house warming ntah, suka2 je, haha. Ateeee citer zaman bila ntah ni, ada dlm draf, lupe dah, maybe awal tahun ni kot eh Hany? :D aku mmg tringin sgt nak jejak kaki ke rumah dia ni, slalu tgk dia updet abis byk $$$ utk masuk rumah ni, i is xcited nk tgk rumah cantik niiii, hiks 

Kebetulan je sbenarnye hr tu ade turun Putrajaya hantar stok kukis utk cafe & agen kat sana, alang2 tumpang skali Zaza g rumah Hany, blh la jumpa polok2 gomol geng2 yg lamaaa dah xjumpa ni, ;)  Eh aku turun sorg je masa tu, balik hari kot, naik bus. Gigih kennn :D



Family kecil zaza & Ann

dia ni borak ngn sape sbenarnye?? i is konpius, hahahhaa :p

dari kiri mak buyung, kite slim jer, sbelah tu mak buyung gak, yg depan skali ni bakal membuyung gak #matakeatas 







semua brebut nk pegang Nadim hr tu yer, maunye tak, geramm oii tgk bambam dia tuuu, rase nak kekoh je!







Happy Birthday Kakak Faqihah, semoga membesar dgn sempurna,pandai blajar, & yg penting kne rajin tlg ibu awk nanti yer kat dapur :p 
comel je Mayyah menempel tepi tu geram tgk belon atas kek :D



And tidak dilupekann yg ni lg sorg, happy bufday kat awkkk, jgn nakal2, jgn emo selalu, muahh ciked :p

ok baiiii

4 comments:

  1. sib baik takder icon menumbuk satu kali..hahah bakal membuyong sgt kan...

    ReplyDelete
  2. wakahkahkah.... ok la ok la menumpang birthday Faqihah ya

    ReplyDelete
  3. lama tak menjengok cik adik pandai masak nih.... rindu plak rasa...

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails