Tuesday, July 5, 2011

Reunion mat rempit

maaf, skrg ni aku mcm 8tahun skali je updet blog, smpaikan mcm teragak2 je nk buat entry baru, coz xreti nk mulekan cmne dlu, wahhahaha..xley blah :p

ok2 nk citer xtvt last week, laki aku ajak g reunion geng2 zaman mude mudi dia dlu, mean geng2 masa merempit dulu, hehe

oh yer, buat kat cherating, memalam kt sane sgt2 meriah yer, aku ni nama jer org sni, tp xpernah dtg lepak cherating mlm2, biase dtg time siang2 hr, xde la meriah mane, bile g mlm bru tao suasana kt sane cmne, woaaa mcm best je hanimun kt sni (motif???)

ape nama tempat ni, lupe dh, derang2 ni brmlm kt sni,
chalet tu betul2 berhadapan ngn laut, pastu kwsn dpn chalet ni luas, 
bley main2 bola pantai ke, guling2 ngn pasir ke, galah panjang ke *tetibe*
mmg sesuai sgt utk buat family day ke, ape2 day ke kt sni..hehe

 mcm biase klu xde agenda berbbq, mcm tiada serinya..

 segala mak nenek ade, ikan keli bakar, kerapu, kembong..
ayam, daging, hot dog, kerang, eh mcm2 lg la, xtersenarai aku nk taip :p
mee goreng, bihun, ns goreng, kuih, puding, air 3 tong,.snek, kopok

eh aku smpai ke hr ni masih xpercaya, laki aku ckp byr 10hengget je sekepala
yer dok ni?? mknn punye melimpah ruah tp byr 10hengget?? bia betik???


 rajen betui tukang membakor ni..pas bako bako..
smpaikan xtermakan dah mknn tu semua sbb byk sgt,
tp dia masih setia membako..haha

 owh kek ni aku mcm xsempat nk rase je? hahaha
ekceli, mlm tu mika xtive gler, 
agaknye ramai geng2 sebaya kot, so mmg xdapat la nk mkn dgn tenang
nk merasa semua mknn, terkilan sungguh,..huhu

 alih2 babah dia trpakse dukung ank smbil brborak,
kes xlarat nk kejar klu lepaskan dia kt bwh, hehe

haaa sudah, 1 lg simtom mslh aku sbb dh lame xupdet blog,
xtao cmne nk akhiri entry ni.. errr...

7 comments:

  1. wah best best .. Mat rempt siap bawak anak bini ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha
    mcm kes aku bila tak tahu nk update apa tgn tangan gatal nak update gak


    btw tolong lah ingatkan apa nama chalet tu
    mana tahu ada yg nak hanimung sna ke
    ;)

    ReplyDelete
  3. wow mcm best jer holiday kt sini. tolong bg preview lebih sket pasal tempat kt cherating ni buleh tak?

    ReplyDelete
  4. hahaha reunion hura-hara ek.

    ReplyDelete
  5. wahahahahaha...tunggu mek na update blog supe tunggu emas jatuh dr langit tahu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails