Tuesday, June 26, 2012

Belum sembuh sepenuhnya, dah crack semula T_T

Sabtu lepas, MIka ade detim ngn kak caca, mummy caca, adam & cik Ja ^__^

Sampai je ECM, parking semua dh full luar dlm ats bawah, huhuhu puas la musing2 area situ nk cari parking, tup2 dpt depan manjaku tu, giler jauh kann, naseb dh standby awal2 bwk buggy mika, sbb aku mmg xboley nk dukung dia sgt, kalau lepaskan pun lg hazab, sbb aku xley nk berlari kejar dia lg dgn keadaan kaki skrg ni T__T

Msuk ecm,trus la cari port mkn,sbb penat berjalan dr parking ni kan, hahaha, masuk Johny Steamboat, mmg pd awalnye mcm xkonfident je nk bwk mika kuar ni, nak2 kuar mkn, dlm mall plak tu,takot xblh nk handle,xboley nk kejar kalau tiba2 dia nk tawaf 1 mall tu,tp pikirkan kalau aku kuar sorg2 bersukaria mkn2 kt luar tanpa bwk anak, dh mcm selfish plak kan, so..belasah je la, part awal2 nk mkn pun dh mncabar, naseb la geng, Ayen tu pun boley tahan gak melayan kerenah ank bujang dia, hahaha sama2 tgh melasak, mmg haru la kejap masing2 nk mkn, ade sorg lg geng, cikJa belom kawen, hanya mampu geleng kepala je la nengok gelagat 2org member dia yg berstatus mak mak ni, kehh ^__^

Makan semulot dua, mika dh terlepas kuar nak jogging keliling mall katenye, hazabbbb aku nk ngejornye dgn kaki hencut2 weh, mcm2 cara nak pujuk dia bg dia, upah beli belon, ajak g smbung mkn balik, duduk diam 5minit, kang berlari kuar plak, upah beli mainan plak..masuk makan smula, sat g dia berlari2 kuar lg, huwaaaaaaaaaa..part paling ngeri, bila dia berlari g msuk kdai2 coklat mainan semua, dgn slumber kuar dr kedai tu penuh dh kt tgn, waaaaaa...so dlm kelam kabut ngn mika tu, smpai xsedar aku TER-lari-lari skit, dan effectnye, aku trase mcm crack smula je kaki tu :( serius sblm ni sakit2 biasa je boley lg jalan, tp lepas kejar mika tu, tetibe berjalan trase mcm tulang berlaga, kelekuk klekukkk je rasa, T___T *mlm tu kaki membengkak semula larrr,xsure sbb berlari or minum air batu hr tu :p*



Siap mkn, teman mummy caca nk bli kasut, baju, belanja baju kt ibu mika selai lg, mihmihmih ^__^, owhh yg td tu belanja mkn sempena bufday ibu mika baru2 ni tu, terharu mak noks *_^ tenkiu ailebiu..

Alang2 citer psl kaki tu, sat ai nk upload gmbar kaki buruks plak, next entry, daaaaa~

8 comments:

  1. lor mu ni..jagakaki tu..pastu dah g check dr belum ni?

    ReplyDelete
  2. budak2 mmg payah nak duduk dlm stroller Raina pun gitu tp kadang2 aku paksa jugak duduk dlm tu

    Semoga kakimu cepat sembuh Na

    ReplyDelete
  3. la siannya... last week mak sedara akak kaki tersepak almari... crack.. berbalut bersimen... doktor kata early ostophorosis (tak tahu ejaan..huhu) kena banyak minum susu..

    ReplyDelete
  4. lor....bilenye nak sembuh tue na....haish mesti sakit kan...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum nanonano...kenapa dengan kaki tu...

    Semoga cepat sembuh... kena jaga elok2...nanti mengidap bila dah tua..

    ReplyDelete
  6. doh gtu boleh nak baiknye kaki tuw? mu pongggg...

    ntah ble blh sampai pjaya bg aku makan kek huhhhh

    ReplyDelete
  7. sudah la sudah cukup sudah jgn nk merayap lg.dok umah diam2!!

    ReplyDelete
  8. dok umah diam2 baru cepat baik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails