Wednesday, January 30, 2013

JJCM : Black Canyon Coffee & Big Apple



 Hari tu ade skali masa g mkn kt black canyon, ngetest menu ni, lupe dah nama menu ni, kalau xsilap stir fried chicken prawn with chili.. kot?? haha main belasah je.. lepas tu amekawwww..dia punye penangan tu, asik tringat2 jek, sumpah sedap ok! ayam udang + cendawan tu dia masak berkuah pekat cmpur telur ala2 kuah char kue teaw tu, telur lembik2 gtu.. arrghhhh sedak hoihh!!


so bebaru ni masa belek2 gmbar dlm nset, nmpak gmbar ni, dan2 tu jugak terliurr hoihhh..then bgtau 'geng bawah' nak g mensantap kt BC, dia pon nak jugakkk..hahaha maka moh la kite..


keji betul, dah geget bru tringat nk ambik gmbar, trus letak & snap! wahahahah blogger tegar sungguh! :p
xtao ape nama yg ni, ayen yg order..tp sedap sgt, ala2 begedil gtu..

 ciri2 blogger tegar, kan?? :p

 ayen order chicken tenpayaki ke ape nama ntah, haha.. 
sedap sgt katenye kan..tp bg tekakku, ermmm xpon? T_____T
kwang kwanggg.. taste berbeza sgt hor?? 


 dan aku of course la order menu yg menghantui itu kennnnn...
sedapnyeeeeeee..nangis! xcaye g try! :p

Alhamdulillah, rezeki hr tu..ayen belanja, ahaaaaa.. sayang mung! berbau bodek


Sebelom balik sempat lg singgah Big Apple walhal perot dah full ms tu, 
aku 3ketul, ayen 3ketul, hahahaha spesis ape deme2 ni xtao lerrr... :p



& now..nak updet entry ni, skali lg terliur tgk gmbar ni, waaaaaaaa...

15 comments:

  1. Replies
    1. hehe xblh amalkan slalu big apple ni, kan kite pon big jugak, seremm T_T

      Delete
  2. cakap la sedap mane pon..dah x heran da dlm keadaan skrg ni hahahaa....

    selera dah mati. seksa wo perot lapor tp xblh nk makan T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la dulu, mane tahu boley bukak smula slera ko, kehkehh :p

      Delete
  3. Replies
    1. omputih tang manenye?
      aku g mane2 tetap nak nasi jugak. hahaha

      Delete
  4. Replies
    1. hahahha kite semut nk ngecek skit pon dh maroh..
      sedap oihhh.. :p

      Delete
  5. pernah makan kat black canyon tue tapi tak pernah plak makan nasi

    ReplyDelete
  6. Suka makan kat BC jugakkk.. takpeee pas pantang sok aku pegi hahahah koroks dlm pantang ni semua teringin

    ReplyDelete
  7. BC always be peberet... Na, xrasa tomyam dia ke? kan dpt bla order set tu. sedap nak mapuih tomyam dia. hahaha pastu pekena coffe ice dia. Pergh~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time g BC sbb nk merasa tomyam dia yg org ckp sdp sgt tu,
      tp pd tekak kite so so je..xtao la kot tkg masak dia buat xsdp hr tu, haha

      Delete
  8. wah,,,menyelerakan..aku suka makan ayam yg kicap ada gajus tu..huhuhuh makanan fav family aku..wajib order if makan sana..ni yg nak ajak husband aku g sana ni..hahahahah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails