Friday, April 5, 2013

Mika & Pantai bagai aur dengan tebing, haha!

Last weekend, mcm biasa xtao nkg mana, Mika bgtau babah nak main layang2, so xde port lain, ke pantai Balok la kekdahnye, sblm tu singgah Beserah beli layang2 dlu, tiap kali nk main layang2 beli bru, lps main xtao campak mane, nanti nk main beli lg, hahaha sbenarnye tahu campak ats lemari, tp xkuase nk mengeledah atas tu, 10hengget je punnn, koffff T____T


Lepas ni alert skit la, nk beli layang2, kne test fly dlu boley?? hahaha jgn senang2 beli cmtu je, belom tentu blh pakai ok, nyesal pon xguna dah, ksian Mika, letih nak naikkan layang2, bru 10saat, dah terhuyung jatuh balik, pdhl angin kuat hr tu, tp dia xputus asa, nak naikkan jugak layang2 tu, yg putus asa babah dia la, letih nak kutip layang2 tlg terbangkan balik, wakakakka :p


  
Untuk saat2 yg mampu bertahan kt atas, xsmpai sminit pon ni sbenarnye, jatuh blk..hahaha


Last2 boringggg... "bu..adik nmpak ade kwn adik sana" *tunjuk arah ombak pantai* dan dannnnnnn jeee... ntah sape2 la dia ngaku kwn tu, pdhl nak mandi pantai kan? bila tanye nk main air ke, mgelupur dia cabut baju xjawab soklan dahh T___T

Tp babah xkasi main air mulanya sbb xplan pun nk mandi, so xde bwk towel, baju bgai, tp ksian plak tengok merengek2 je budak bertuah ni nak main air smbil tarik2 hujung baju ibu..heheh pergi laaaa, tp pkai spender je la, sbb xmo basahkan suar & baju.

terus feeling mcm hero remaja gtu posing, koffff ^___^

 Ekceli xbg dia main kt ombak pantai pon, sbb takot kiteorg basah sama, so bg dia main air kt lopak2 air mengalir je, mcm ala2 sungai gtu, tp best sni air bersih xde la berpasir je klu main tepi pantai tu kan..

Hamboihhh sukenya!


"bu...adik brenang" *plop pluppppp~ air msuk mulot ngn idung* bhahhahahaha

ade la dekat stengah jam berendam, ajak balik sbb dh senja sgt, 
weekend ni nk kemana pulak la...mati kutu lg T___T

15 comments:

  1. adoii..rindu ah pantai balok ekekeke...
    lg rindu nak makan kat sha sha seafood T___T

    eyhh sha sha ke? dh lupe wakakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. horr lerr..
      aku cust tetap dia wehh :p

      Delete
  2. Salam nano nano... macam rasa sekejap je Mika dah besar ye...

    ReplyDelete
  3. pastikan tiap kali nk ke pantai sila lah bwk baju spare ngan towel k. dh tau kan saje la tu malas kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xbajet pon sbb dia selop nak main layang2 je dr awal, ni gara2 layang2 bt hal la ni, huhu

      Delete
  4. Wah2... abg gagah perkasa posing sebelum mandi. Auuwww.. ahaha

    ReplyDelete
  5. Nampak layang2 tingat kakak sokmo merengek2 mintak aku cbeli layang2
    sini mana lah aku nk cekau kan
    berbuih suh apaknya buat seketul utk anak dara
    smpai la ni x nampak bayang T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihnye bunyi anak2 bandor neh,
      kofff :p

      Delete
  6. Auwwwww!seksanye mika!hahhaaa...
    Kalo mika asyik dengan laut, anak dara aku nie dok pool sesaja.
    Maklumlah..ipoh xde laut

    ReplyDelete
    Replies
    1. doh? xreti2 nak mai kuantan? bahhahaha

      Delete
  7. mika dah diaperless ehh?
    gaya mika cam bujang switseventin ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ahh lama dah yu..
      tp tido still pkai la..
      xreti aku nk ngajor
      kdang2 xprasan dia xpkai pempes time tido
      esok2 tgk dh lenjun tilam, warrrrghhh stress!!

      Delete
  8. Auwwwww abam mikaaaaaa, cekci !

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails