Tuesday, April 23, 2013

Nasi hujan panas & the geng!

Weekend baru ni taste anak tekak nk mkn nasi yg berkalerful skit, maka terhasil laaaa..



Nasi hujan panas!


 tp mcm terlebih kaler jek?? huhu

& geng seangkatan dgn nasi hujang panas..



Ayam bakar rosemary & ayam masak merah & acar

perap sekejap je, so xresap sgt kt dalam, kali ni so soo je rase, tsk




 Resepi malas nk tempek, gugel je berlambak kua, ahahahha
ok selamat meneguk air liur, daaaaaaaaa~


9 comments:

  1. mu memang! kang ada yang request dari sini....habislahhh :)

    ReplyDelete
  2. Ayam msk merah...ayam bakar lagi??
    Perghhhhhhh!
    ;p

    ReplyDelete
  3. ayam rosemary tu mmg lah sgt tempting. nasik over kalerful weh

    ReplyDelete
  4. Na ko ni kan ko ni kan ko ni kan

    saja tau sentap aku tgk nasi hujan panas mu

    ReplyDelete
  5. sedap.....ko nih memang tau..tak update....tapi biler update gambo makanan jek ko bawa keluar kan..mencikkkkk

    ReplyDelete
  6. ayam rosemary mu sangat sedap ok

    ReplyDelete
  7. wah pandainye..kagum btolla saya ngan awak ni.resepi kek awak sy dah cube..mmg menjadi..tp yg tak bestnye..blog ni dah tukar template..susah nk cari resepi2 yg selalu terpapar kiri dan kanan..tukar balik please..hehehe
    ade masa mehle singgah blog kite yea..bleh tgk kek yg kite buat hasil pembelajaran dari awak.he3..
    http://vitaminsite.blogspot.com/ my fanpage plak : https://www.facebook.com/breastfeedingworld..jemput singgah yea. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails