Tuesday, September 29, 2015

Jamuan Santai BBQ Taska Permata

Jamuan taska Mika, bukan tahun ni yer, tapi 2014 punye cerita, HAHAHAHAHAhahahaHAHAHAHA...

macam biasa laaaa, panaskan enjin lama ^_^

Syiok taska lama Mika ni, slalu je buat mcm2 xtvt, event itu ini.. syiok sbb stiap event comfirm meriah dgn mknn, yg best jamuan kali ni potluck, so melimpah ruah la makanan, mak sokaaaaa!!! 

Event ni start lepas magrib, so belah ptg tu bapak2 kerjanya mem-bbq-kan segala binatang yg disediakan..

babah mika si tukang kipas asap ^___^ 

Ibu kat umah sediakan mknn utk potluck, ambik yg senang2 je..

 Macaroni goreng & sosej & sardin roll. nyummm~

Sampai taska makanan dah tersusun, wahhhhh unsabarr!! wefie jap :p


Antara menu yang terhidang..

 sedapnyeee, sape la bawak tuuuu ^______^ :p


 tetiba ade watermark nama kedai dia plak, bhahahahha sbb nk tempek kt fb nn sweet treats nanti, kehkeh :p


 hasil pembakaran petang tu ^__^

 mee hun tomato cili namanya, ahaks :p





 ade 2 family yg bwk nasi goreng hr tu...

 air cikgu2 yg sediakan 











 banyakkkkkk lagi makanan, tp yg dtg last2 tu malas dh nk bgn snap. haha, 




Meriahhhhh mak mak dengan anak masing2 bergambar dgn cikgu skali. 

byk lagi event taska ni, nextttttt entry.


daaaaaaaaaaaa,....

3 comments:

  1. nak menangis aku tengok makanan yg ada tu. perghhhh...
    tp mikior tahun lepas punye cerita teros mati mood
    dah basi bwahahaha =P

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. semua makanan sedap2...byk plak kek macam2 jenis

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails