Wednesday, September 9, 2015

Myiesha Tasneem

Jarang2 updet pasal anak dara ni sorg, zaman snap2 gmbr anak stiap masa mcm zaman abg dia dlu dah berlalu, ksian plak dia xde gmbr sgt, huhu.. tp slalunye kalau ibu ade koleksi gmbr dia pun dr camera org lain la.. dan org yg rajen sgt ambik gmbr dia tu.. kak farah a.k.a kazen dia jugak. ^___^ 


Kak Farah la rajen melayan dia bergambar, rajen bwk g jenjalan hr cuti, rajen bwk naik moto pusing2 kampung petang2, sayang tatakfafah <3

2last week, ibu xde kemana2, kak Farah wasap tanye buat ape sikecik tu, bgtau bru bgn tido tido, kebetulan xde xtvt hr tu, so laju je kak Farah suruh siapkan dia, jap g lepas asar kak Farah dtg ambik, nkg deting katenye kt Taman Gelora. 

Pkul 5 derang kuar, dh nk magrib baru balik, kemain berjalan haaa... as usuall, balik tu comfirm la berderet2 gmbr masuk kat wasap ibu, hehe tenxs kak Farah :D

blouse & tudung dr Acik Hany & kak Faqihah, tenxs yer.. agak besar skit tudung tp xpe la, blh je pakai, sbb tudung Aneem selai tertinggal kt Subang, selai lg tertinggal kat Putra Perdana, huhu..









 gadis bertudung hitam ni la kak Farah, lepasan spm yg skrg menjadi setazah fardu ain di taska albana :p


 Dapat jugak buat kenangan utk ibu tempek sni gmbar awak dik, haha sbenarnye ibu bukan xnk ambik gmbr awk lsg, tp asal ibu pegang nset je, brebut awk nk nset tu gak, dah caneeeee -___________-



6 comments:

  1. comel gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. comelnye...hihihi geram tengok... elok dia pakai tudung hehehe...bertambah2 comel =)

    ReplyDelete
  3. aneemmmmmmmm, rse nk gigit mulut tue hahahaha

    comey mcm untie mid, k baiii

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..
    Cantik sngt ank dara akk ni.. Cntik sngt.. Sejuk je mata memandang.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails