Wednesday, January 6, 2016

Aquaria KLCC

 Assalamualaikum ^__^

Entry pembuka tirai 2016,
walauuuu byk lg coret2 tahun 2014 & 2015 yg xsempat diblogkan lg kat sni, kehkeh..sabar je laa -_-


NI cerita pertengahan tahun lepas kot kalau xsilap, dpt tiket hasil masuk contest dgn Friso Gold Msia. Alhmdulillah, xsia2 submit gmbr mika byk2, hehe jadi la. Even dah pernah pergi masa Mika umur 3tahun xsilap, kali ni bg adik plak pengalaman sama masuk sni.


Sbb dah ada pengalaman masuk sni, so awal2 lg dah decide xkan bwk buggy,leceh nak turun naik tangga bagai.. mohon kerjasama babahnye la dukung anak dara tu. Kat dalam xbyk sgt yg nak di'snapnye, dgn kondisi camera hset xseberapa dalam kawasan samar2 cmtu, buat rosak gambar je, huhu..so byk rakam video je la. 

Masa kiteorg sampai tu dalam waktu tengahari cmtu, syukurla dah ade tiket sesiap kat tgn, so trus masuk ke kaunter hujung je nk buat pengesahan tix. Sebabnya, weekend kot, so panjangnye org beratur nak beli tiket nauzubillah, mmg rase nak patah balik kalau kne beratur sama, huhu.

 adik mmg xcited lebih ^_^ abg dah pandai bawak diri, ntah kemana2 la..









Rase mcm skejap sgt masa kami kat dalam, jalan2 sana skit sni skit, tahu2 dah jalan kluar, haha ke sbb mengah nak melayan budak kecik tu, so masing2 laju je berjalan kot -__-

Keluar dr situ, mmg xdenya nak masuk cuci2 mata dlu ke dlm klcc tu, terus blah. otw ke kawasan parking pon lahai, jauh berjalan dengan org ramainye, haihh berkejaran je memasing nak ngekor budak yg paling kecik tu haha.

 kwn baru, hiks ^__^


boleh plak main guling2 kat situ -___-

Dah dahh! jom balik,laluan nak ke parking pun buat mcm rumah sdiri je korang ni :p


2 comments:

  1. aku pun tak sampai lagi na....best tak?

    ReplyDelete
  2. Waaa.. Klau bawak zara ni msti terjerit2.. Teruja.. Hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails