Tuesday, February 2, 2016

Pengalaman pertama

Puas la ingat balik bila time ni, brape umur sikecik tu, huhu tp lupe laaaaa... yg pasti, ni pengalaman pertama dia kenal pasir pantai. Of course dia kne biasakan, sbb makpak & abg dia mmg every weekend akan ke pantai kalau xde arah tuju kelain. haha. 

aaaaa, rasenye umur dia dlm 7bulan cmtu kott?? 


abg kakak as usuall nmpak air trus berendam laaa...

adik mampu tgk je, xblh join lg dik! kecik sgt awk, so kite main pasir je la ok.




ololooolooo! rindula budak kecik ni. montok2 je jari kaki, now dh besar, mmg xlahhh, lalu tepi pantai pon dh menjerit2 air! airr!! xbrenti siapla amukan. haha.


5 comments:

  1. bila diimbau masa kecil mereka memang seronok kan

    ReplyDelete
  2. Terobek ye..comei je nantu mama..

    ReplyDelete
  3. alololo..comei sangat si kecik tu, now mesti dah jadi abe ensem ni

    ReplyDelete
  4. eh, chupp!abe ensem apanye, gigurl la..hadoiii..nampak sangat lama dah tak skodeng sini:D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails