Friday, April 24, 2009

di mana kan ku cari??

awat payah benor nk jumpe ceklat ni?? ke aku xpusing 1 ktn lg??
ke kuantan ni kolot sgt xjual ceklat gni??
uurghhhh !!

p/s: coklat ni lg cedap dr ferrerro rocer tau.. hiks.. dah la kecik comel..
sesuai taruk lam gelas kecik2 tuk bt hantaran ; )

16 comments:

  1. kisses nie memang sedap oo
    aku pun suka
    kitorang panggil ceklat tetek
    ahaksss ;P

    kat ipoh nie pun susah nk jumpa coklat nie na
    kat sabah dulu banyak lah

    ReplyDelete
  2. Kt cni ade Na..nak ke?p tkut cair plak klu courier nt...cedap kn..

    ReplyDelete
  3. kat bawah opis i ada jual coklat tu...nak kirim kahh??

    hehee..hee

    ReplyDelete
  4. ala coklat ni sodap...:) giant ke?

    ReplyDelete
  5. na, akak pun tgh cari coklat ni..xder kan kt kuantan tuh..huhu nk buat hntrn sbb kulit die kaler silver, ferrero kaler gold, lari tema

    ReplyDelete
  6. kt femes ames ade yunk....xpun kt airport...wahhh.....

    ReplyDelete
  7. na..
    giant ktn ade..
    no sokmo beli..
    white coklat ye pong beh gok!!
    ni nok bgi ke kawang2 ker???
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. ehhehe coklat yang sedap n tag yang menawan.wah wah wah..

    ReplyDelete
  9. warghh sy br lepas melahap 1 bgkus kisses.. beli di lgkawi sgt la murah.. ape lagi.. mkn kisses dh cm mkn nasi.. kekekkekeke

    ReplyDelete
  10. pilihan kita sama lah na
    dayu pun nak letak kisses ni dalam mini jar yg beli SSF tu
    tapi tak start carik pun
    kat tesco/giant takde ke na??

    ReplyDelete
  11. naa.. bukan ke kisse ni ada jual kat supermarket tesco, carrefour n lain2.. ader ke kat kuantan tesco.. gaint mesti ader kan?

    ReplyDelete
  12. kisses banyak kat langkawi la na...
    tak pon, cuba try check kat airport. hehehe.

    ReplyDelete
  13. sapa nk pegi Langkawi ke, dok Langkawi ke.. sna murah & senang nk carik!!!

    Sedaapnya!! :p~~~

    ReplyDelete
  14. na..dah dapat ke? dah try ngk kt giant?

    anil

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails