Monday, May 10, 2010

cucu aki

umur : 2 hari

dulu awal2 beranak ke 'otoman' ni, semua org ckp..

"muke sbijikkkkkkkk ikut bapak dia.."

aku senyum je..dah ank bapak...

umur : 2bulan

skrg ni bila dah bsr skit, byk dah brubah,, statement pun brubah gak..

" eee eeahh..muka aki dia sbijik !"

bukan sorg dua yg ckp cmtu...semua ! sgt la conpius.. asal tetibe lari ke muke pak mertua aku plak?? kurang2 lari ke muke aku skit, muke bapak dia skit xpe la jugak.. ni.. 100% muke aki, nak2 lak skrg duk ngn aki dia je hr2 (time aku kerja)... manje melebih2 ngn aki dia..ngn aku xpun? xbley jd ni.. huhu

12 comments:

  1. hari2 tgk muke aki, tu psl lame2 kenan muka aki dia hehehe...

    muke budak tecit sllu berubah la dear. nti tibe2 jd cam muke ibu pulakk ;p

    ReplyDelete
  2. heheheeh
    takpe la na.. bukan manja ngan org lain pun, ngan aki dia gak
    ngan mak pun manja gak
    tapi dia saja tak nak tunjuk

    ReplyDelete
  3. haaa...habis ar.tergugat.huhuu...
    tp berubah btol muka zarif ek

    ReplyDelete
  4. na.. ari2 na amik gambar baby.. na leh tgk differences.. pehtu baby ni everyweek tukar wajah tau.. tak caya buat..

    ReplyDelete
  5. oh. sama mcm khalish. ikut rupa tok ayah dia sket2. huhuhu~

    pelik kan?

    zarif comey la na. geram!

    ReplyDelete
  6. akhirnya dpt gak tgk camne rupanya si zarif ni..encem la dia..emm kira ok la tu dia ngikut rupa aki nya yg dihadap tiap2 hr..si mya ni ntah camne tetiba je leh ngikut muka pakcik dia.padahal br 3x je jumpa.pakcik nye plak takat2 tgk dr jauh je.

    ReplyDelete
  7. salam, dik...baru akak jumpa balik blog no ni...seronok sangat rasanya...dulu baca time bujang..tetiba dah ada baby...congrats..

    ReplyDelete
  8. hihi.
    bkn org lain na
    atuk die gk.

    ReplyDelete
  9. nano,
    congratulations on the newborn. zarif mikhail, sedapnya nama.

    ReplyDelete
  10. kak nano letak la gambar aki sekali leh tgk same ke tak. hihi.. abesla kalau dia da manje ngan aki dia. kuikuikui

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails