Tuesday, November 8, 2011

Cabutan bertuah

Ekceli acara tukar2 hadiah, ke sama je maksud ngn cabutan bertuah? lantak la. heheh cume nk citer psl xtvt yg brlaku kt crtitterland ms gath blogger laga2 pipi tu.. :) hamboihh siap buat entry psl ni, org lain xde buat pun, hahaha


aku mmg ske bg tupperware if ade sesi2 tukar2 hadiah ni
kenduri kawen pun aku ske bwk adiah tupperware, hahaha
eh tp bukan brand TUPPERWARE tuh, ni yg koman2 je :p
so dah tao la kan, yg mana 1 atas meja tu aku bwk,
hamper tupperware 2ketui tu, ekekek
si penerima, Puan dayu, mmg sesuai tao
dia kan ske buat2 kuih bwk ke opis, hehe


tenxs elly, si penganjur program,
tp bukan elly yg kasik adiah pd tgn aku ni..hehe
itu pasal la aku UP entry ni, siapakah tuan empunya brg??
silalah mengaku, xske tao tertanye2, nak ucap time kasih pun xtao pd sape
tskk.. btw ms dpt & pegang2 tu aku dah bley agak, ni pun tupperware gak
heheh dtg bwk tupperware, blk pun dpt yg same, :p

dan lagi2 teruja sbb dpt bekas air yg sbiji sjibon dgn yg aku punye
bekas air fav lak tu, yg slama ni aku usung2 hr2 ke opis, kemana saje :p
cume yg dpt ni lg besar dr yg aku punye, so now,
btl air fav dah ade geng, abang kawasan la sbb dia bsr lg, 2Liter, yg sediaada 1.5L je, eekekke


sama kan?? sape yg bg ha?? cpt ngaku!
btw tenxs haa, aku ske sgt !! :p

10 comments:

  1. Nanonano...kalau kita dapat hadiah apa aje pun...kecik ke besar ke...memang buat kita suka...dan kita hargai...

    ReplyDelete
  2. yaya pon suka bagi plastic container sebagai hadiah. kate keje kilang plastik. hahahaha.

    ReplyDelete
  3. yang pasti bukan mun jugak..hehehhee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails