Wednesday, November 2, 2011

Gath laga2 pipi blogger mom :)

Assalamualaikum & selamat pagi semua, heee :p

Entry yg agak2 tak basi lg kot sbb baru beberape kerat yg up entry ni kt blog, selain tu xtao ape citer,,hehe xpe ni versi aku, ekceli, dah lama plan nk turun sana, sbb pahang cuti pjg last week, hr sultan pahang jatuh pd hr isnin, deepavali hr rabu, so better amek cuti selasa tu, dah dpt cuti 5hr kat ctu klu start dr sabtu kan? nak lg cantik, amek lak cuti khamis jumaat tu, settle cuti panjang! :p

Kebetulan hr tu ade dayu war2kan nk buat gath bsr besaran, tp xtao bile even ramai yg vote date deepavali tu, trus diam membisu, aku gak beria2 nk join pastu?? sokay la if derang xtao lg nk comfirmkan psl tu, alang2 aku cuti pjg & nk turun sana, berpakat ngn bffs, ajak detim2 kat port best2 sket, so kiteorg plan nkg lepak kat critterland, bwk anak main2 kt sana dr pg, smpai tghari kite g makan2 plak kt umah salah sorg dr geng ni, sbb agenda aku petang tu dah nk bertolak blk kuantan, so harusla derang jamu2 aku makan dlu, aku kan tetamu jauh :p

So nak jadikan citer, ade skali tu elly tanye psl gath besar2an yg diwar2kan dulu cmne, so ena cadangkan kt elly join je kiteorg kt critter & creat event la ley jempot ramai sket yg lain2, maka terhasilkan gath blogger momma hari tersebut, cumenye xsyok la sbb xdpt nak ramah mesra ngn semua bile ramai2 ni, 1 geng duk main sane, 1 geng duk main sni, kejap je masa berlalu tgk dah tghari masing2 dah nk cabut balik, tskkk... maybe kne cari port yg 1 kwsn je semua berkumpul ctu lepak ramai2 kot? bru senang nk bersembang ke gane? hehehe tp dah nama ade anak kecik ni mmg xdenye nk lepak sembang2 ni kan? T__T


memula smpai mika xsporting, nk berkepit je ngn ibu,
ajak main lompat2 pun xnak, pasrah T__T

 


sumbat dlm ni pun nanes gak, grrrr..

agenda penting skali bila gath ni harusla xtvt brgambar ramai2






walaupun skejap je ngn derang, tp puas hati gak la sbb dpt bertentang mata, kenali peel anak masing2, ade yg peramah, ade yg bekeng, ade yg cengeng, ade yg ske buat hal sdiri, hehehe mcm2, btw pertemuan kali ni adalah kali pertama jumpe fizz & eryna, mar & qaseh, elly & isya, hany & faqihah, fashya & husna.. yang lain2 mcm ena & norah, ann & alia, fad & imaan, jue & alif, ana & dani, ainul & areesa, nurul & sofiya, dayu & cha dah pernah jumpe sebelum2 ni, hehe 


Owh yer, aku g sana, abg yg hantar sbb xberapa nk tao jalan, so smpai sana pndai2 la aku menapak sdiri ngn mika mencari geng, masa bincang kat wall event, mcm ramai yg dtg single tanpa suami, so aku ade geng la, sudahnye xde pun, seme berlaki hr tu, aku je sadis layan anak sorg2, hahahah abis dah ko travel sane pun sorg2 kan? laki bz, xyah nk ckp byk ler :p
kol 1 dah nak gerak blk sbb ade agenda lain kt rumah ann, next time if aku berkesempatan turun lg sane, kite jumpe lg k :)

11 comments:

  1. tak basi lagi. aku pun tak update lg entry CL ni. huhu


    btw mek mu pun dh berjanglit dengan ena kan. nampak glowing je dr sini. :D

    ReplyDelete
  2. perli aku ke pempuan?? aku nampak glowing hasil dr camera canggih & diedit org tu kot? :p

    ReplyDelete
  3. seronoknya dpt jumpe ramai2 mcm nih.

    ReplyDelete
  4. kelas mu na, orang jauh dirai...
    jeles nih..huhu

    ReplyDelete
  5. elin
    nanti roger la klu nk join same, hehe

    fashya
    ini sbb dah berpakat fashya,
    kite jarang2 skali dpt turun, so bile turun manfaatkan ms bersama2 :p

    ReplyDelete
  6. tak dpt sembang ngan mu lama-lama.. tegur2 cam tu jek.. sebab dok kejar anak..haha..

    ReplyDelete
  7. pergh meriahnya......mika apesal pakai cekak minnie tue???

    ReplyDelete
  8. ana
    tu lah ana, xpuas nak usap perot mu lama2, gomol2 mu, heheh xpe insyaAllah nanti aku g tgk baby ek? *tetibe* :p

    mun
    aaaa meriah mun rugi betul xjoin tao, hehe
    skart tu cha punye, mika mmg ske pkai skarf :p

    ReplyDelete
  9. mika meragam ke masa mula2 tu?? tak sangka nya.coz tgk gambo2 CL korang semuanya mika ceria ajer tau

    ReplyDelete
  10. bukan meragam ape yun,
    dia xnak aku jauh dr dia, takot sbb org2 sekeliling dia xpenah tgk, huhu

    ReplyDelete
  11. seronoknyaa korg...klo Aryyan ade msti die paling kecik..x mengerti ape2..tp die suka kwn gn budak baya mika ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails