Friday, November 18, 2011

Hantu strawberry

 ini haaaa.....


skrg dah pndai kalau msuk mane2 pasaraya sure dia mintak "nak stoleli !!" (strawberry) :p
xde dah nk mintak2 vitagen skrg, huhuhu


  masam2 pun slumber je, bila la babah nak bwk kite g borong kat cameron lg eh syg? :p

** owhh btw, nk tunjuk kualiti gmbar yg agak cemerlang ni je motipnye entry ni
ekekeke now xde dah gmbar blur2 yg idup segan mati xmau mcm gmbar2 kat blog ena tu
wahahahhahaha lariiiiiiiiiiiii :p

13 comments:

  1. amboi dah tuka phone kaaa

    hehe

    mika slera omputihhh. nak stoberi je. aku syak ni sbb ibu dia buat pavlova ni baru blajar mkn stoberi ke apa :p

    ReplyDelete
  2. amboi dah tuka phone kaaa

    hehe

    mika slera omputihhh. nak stoberi je. aku syak ni sbb ibu dia buat pavlova ni baru blajar mkn stoberi ke apa :p

    ReplyDelete
  3. ni kira no more C3 la dah yer.tu sure dh upgrade iphone or bb la tu kan.wahhhhh hehehe..mika mintak stoleli sket bulehh??? sure comei je dia dok sebut stoleli tu kan

    ReplyDelete
  4. sempat kutuk aku lagi..siot jerk..xpe xpe...tggu la nanti...hahaha..akan ku balas..

    kalo norah nie gegel badan tahan masam. pastu dia campak jer gtu..hampeh

    ReplyDelete
  5. anak saya aeish pun suka stoberi...

    ReplyDelete
  6. wahh...aku sndri x mkn strawberry...pening..hhahhaha

    ReplyDelete
  7. Bagi dia cicah kicap. Mesti lg syok tu. haha

    ReplyDelete
  8. Mika,

    Auntie nak minta sikit stoleli tu! =p

    ReplyDelete
  9. amboi pandainya mkn buah omputih nie hehehehee

    ReplyDelete
  10. nak sket mika!
    makan tak share yer

    ReplyDelete
  11. Stoleli ek?
    Hahahaha...comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  12. wahhhhhhhhhhh
    sudah tukar mehhhhh?
    tahniah, tahniah!
    :D


    btw kakak pun hantu stoberi
    pantang jumpa
    tp yg beza takde lah dia lupa mintak vitagen dia jugak
    rabak poket anT
    mweheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails