Tuesday, January 10, 2012

Bekalan hr ni :)

 Rajen lak nk post gmbar bekalan hr ni, kehkeh, maybe hr ni special sket kot menu,
 nak tggu raya baru merasa rendang mmg lmbat lg, huhu..
so mlm td tido lewat la smata2 nk bt rendang ayam cili api & ns impit bagai, syabassss :p


puding keramel tu buat ptg smlm, blk dr kerja trus kacau2 kukus, plg senang.. hoho
ni kes terliur tgk mama adif buat last week ni :p

jemput makan yer,, hehe skali hadap licin semua skali, kan berat berganjak ke kanan, bising T__T

lastly, nk tempek muke sdiri, kehkeh mcm lama sgt xde rupe tuan umah sni,
btw td tgk intan post gmbar dia sakit mata, mcm aku ni xtao nk ckp kes ape,
bukan sakit kot, sbb mmg dah sejak azali mata cmni, kehkeh
merah sbelah, geram je tgk, dah la ade selaput, sape2 ade petua boley share :)


daaaaa~

17 comments:

  1. Kalu dah ada selaput tu bahaya weh.baik mu g cek

    ReplyDelete
  2. WAH2 DH LME XTGK MUKA TUAN TANAH NIE..DH MAKIN COMEL N BERSERI PLK YEK..

    ReplyDelete
  3. erkk mung cam dh kurus jek..

    selaput?
    dh cam org² tua plak..
    selalu umur gitu je ada kes selaput nih...
    kalo dah lama better cek la na..

    :entri baru:-Bidan terjun Siakap..

    ReplyDelete
  4. selaput tu kena check la. takot pape kena buang taw. sbb jejaskan pengelihatan.

    lorr..aku kalo mandi air masok mata ke sabun merah la gni. ingatkn jumpe mu mmg sbb jd gtu. rupa sejak azali yerp? hukhuk

    petua dia g spital jumpe doc mata huhuhu

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya rendang tue..terliurrrrr huhuhu...eh lama tao tak tengok gambar na...hehehee

    ReplyDelete
  6. selamat ari raya nano..hikss

    ReplyDelete
  7. na suka amek gambo daring daring kan. bahye tau.kang ada yg tergoda keh keh keh

    ReplyDelete
  8. hoi sedappppnyaaa rendang ayam cili apiiiii !

    Haah mata mu mmg merah sebelah. Ngendap org mandi ke hape? *takde kaitan. Haha

    ReplyDelete
  9. Untuk makluman, anda telah menbuat seorang ibu mengandung terliur!!!!!!!! Uwaaaaa

    ReplyDelete
  10. Na, nak jadi opismet? Harihari dapat tompang makan best. =p

    ReplyDelete
  11. Na, nak jadi opismet? Harihari dapat tompang makan best. =p

    ReplyDelete
  12. sedapnya terus rasa lapar ni hehehe

    ReplyDelete
  13. ni lah hasil berhempas pulas mlm semalam ek...nampak sangat yummy lah :)

    ReplyDelete
  14. Nanonano... rendang tu kalau kena dengan pulut kuning pun sedap....

    ReplyDelete
  15. nak rendang tu.sy terliuqq ni cmne?waaaa

    ReplyDelete
  16. rajinya awak dik.

    mata merah sebelah pun comel tuannya. maybe kena check ke doktor jugak dik.akak pun takde petua sesuai...

    ReplyDelete
  17. inspirasi betul la...arghhh tak tahan tgk nasik impit dan rendang..dangg**!! musti buat...thank you Na

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails