Monday, January 30, 2012

Udang kemana kerapu kemana, last2 awan nano gak menang

Oih, tittle ke tu panjang bebenor? kehkeh.. Assalamualaikum semua :) *fuhh fuhhh tiup habuk sket kt blog ni, maklumla tuan umah demam smggu tu mcm xlarat je nk login sni, kehkeh :p

Kalau ikotkan byk sgt nk updet sepanjang 2mggu xupdet ni, tp dimulakan dgn yg de latest skali smlm.. macam dah lama sgt xg mancing & gara2 ptg smlm tgk Joran ria @TV3 mancing udang galah, trus suami gelepor ajak g mancing udang, haha sabor je lah, aku lg la kalut, sbb janji ngn member nk pass kek yg dia order, mula plan jumpe atas bukit port kiteorg tgk kete lumba, skali cancel, sbb suami ajak g cari umpan, so mintak dia tggu kt port mancing udang tu je, skali cancel lg, sbb umpan dah abis, lepak kt atas bukit smula, ahaha seb bek kwn memahami :p, tp lepak ctu xsmpai 10minit, suami ckp xpuas hati, jom g mancing kolam ikan plak T___T

 
1st time aku dtg sni, biase dgr suami citer je, sni byk kerapu, siakap...syok gak klu dpt ni
port pun best, byk pondok, kerusi, tp 1 je yg xbes, pagar xberapa nk kukuh, itu pun xkeliling kolam yg berpagar, so agak cuak sket la bwk ank kecik yg xreti duduk diam, asik nk terjun kolam je mamat tu, kehkeh
 

Ramai gak org smlm, tempat dia pun brangin je, cume dkt2 kol 9mlm je tibe2 aku panas lak, bukan panas sbb xde angin, tp panas sbb nk tgk AJL beb, stressnye la, puas pujuk, dah slow2 nk balik, skali tuan kolam g lepaskan ikan2 baru lak, lg la berat je dia nk bergerak, asik ckp last try, last try...bile tgk mika dh gosok2 mata ngntuk, baru la ksian, ajak balik, haha :p

Tp trkilan gak la xsempat tgk awie *tetibe* :p 

3 comments:

  1. nasib baek bukan nano hok menang

    ReplyDelete
  2. ecehhh tiup habuk sikit kunun.dah tebal mcm salji tau habuk kt sini kih kih kih.apesal eh na selalu sgt laki mung mancing tak dpt habuan?? tgn tak bebedung mehhh.kureng bernasib baik memanjang nih

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails