Wednesday, May 9, 2012

Order sepanjang minggu

Alhmdulillah, minggu yang membizikan telah berlalu, rasa nak nangis pun ade bila badan xdpt nak menampung kepenatan yang ditanggung, huhu tp sbenarnye dlm penat tu aku bersyukur, mungkin ni rezeki utk mika, MIkhail yg membawa maksud rezeki itu, InsyaAllah ^_^

Sblm ni dah draf pjg lebar skali ntah cmne boley restart pc, hilang cmtu je xsempat save, malas dh aku nk membebel pjg lebar, meh la cuci mata semua :)

pavlova 2layer Puan Ayen yg request xnak stobery :P

Rainbow cake Puan nini utk celebrate 3rd Anniversarynye ^_^

300bj muffin choc moist utk majlis aqiqah, tenxs Puan Zila :)




2bj kek keramel padel pop, sbiji Puan Zila nak, sbiji lg rezeki mom to be ^_^

Kek Coklat moist utk Puan Ash

2bj pavlova yg di order oleh org org kampung, hiks :p

Kek Keramel & red velvet order dr Puan Aimi,

Still learning, so bukan sikit2 comotnye kan? huhu xpe, bak kate sifu2, prctice make perfect, tenxs pd semua yg order, mintak halalkan yg trlebih or trkurang dlm stiap bj yg sy jual, time kasih daun keladi yerp ^_^

17 comments:

  1. waaah mantap order die leni....gud job!
    pasni leh buke bakeri shop le

    ReplyDelete
  2. arghhhhh
    rasa nak makan kek org lain buat
    sbb dah immune dgn bau kek buatan sendiri
    T___T


    bila nak dtg sini?
    bawa RV sebiji
    ^__^

    ReplyDelete
  3. wahhhh.nak order gak na.delivery boleh?cian aku.tskk tskkk

    ReplyDelete
  4. untunglah orang pandai baking..

    ReplyDelete
  5. nas meh pindah dok dpn umah nih plzzz.leh mkn kek sedap hari2

    ReplyDelete
  6. hamboiii...beratur kek hokehhh....masyuuuukk..bile nak belanja aku lagi? kohkoff

    ReplyDelete
  7. wah dah de side income nampaknya na..okeh lah tue kan...na pun minat baking2 nie kan..

    ReplyDelete
  8. sgt2 rajin..
    ada gak hati nk membuat nyer..
    tp selalu mood kelaut..
    tp dh pernah try bt biskut semperit tu... menjadik..
    mmg sodap......

    ni nk try study lagi resepi kek kat sini.....

    ReplyDelete
  9. semuanya nampak sedap.. paling teruja nak rasa red velvet.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. seronok aku tgk hasil tgn mu, lawaaa nyee!

    ReplyDelete
  11. waaa masyukkk tu..nak order gak..boleh ker klu post pavlova?..heee

    ReplyDelete
  12. makin mantap na..
    bagus.. semoga rezeki kau terus mencurah
    practice make perfect
    lps2 kalau dh makin lebat order
    selamba je kau antar resign letter (:

    ReplyDelete
  13. mantap na.....
    sedap betol nampak kek karamel and pavlova tu...
    wiken ni nak naik CH, nak beli starwberi byk2 la.. bk bt pavlova....
    hehehe nak minta no tepon na boleh? kalau tengah2 bt kot blur boleh call.. heheh

    ReplyDelete
  14. adoi laparnyaaa. HAHAHA.... mood membaking hilang plak akhir2 ni huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails