Tuesday, September 25, 2012

DFCCC

 Last week saje buat lebih adunan Devil's Food Chocolate Cake tu utk transform adunan tu ke Devil's Food Chocolate Cup Cake ^__^

 c



nice uh?? hehe nak cuba sila cek resepi last entry tu yer, daaaaa ^__^

18 comments:

  1. @aziyanaweekend hr tu ingt nkg jenguk husna, blh bwk cc ni ke mu, tp bz plak haihhhh,xdok rezeki mu T__T

    ReplyDelete
  2. salam kenal,
    fantastic da bomb....
    http://my-mintroom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. halamakkkkkk
    kenapa tiba2 ayaq liur meleleh ni
    bak la sini sikit
    :(

    ReplyDelete
  4. baru je terfikir nk letak dlm cupcake pnya cup sbb xde dulang 9" heheheh

    ReplyDelete
  5. @Ann Iliaslorr aku mmg simpan kt ko sketul ni, bl nk amek??

    ReplyDelete
  6. @F a i z a h ' shehe bt dlm cup lg senang, xde comot2 nk kne potong2 bagai :p

    ReplyDelete
  7. nano ko kijammm menci...
    buat mak buyong ni tertelan ayaq liur tau...
    xshuka....eemmm

    ReplyDelete
  8. oihhh so tempting lah...nakkkkkk

    ReplyDelete
  9. Na, aduiiii, kecur ayaq liuq niiiiii

    ReplyDelete
  10. Naaaaaaaaaa,

    baru jumpa link blog mu balikk!!

    Yey, best lah dapat jamu mata lagi tengok gambar kek!

    ReplyDelete
  11. salam kenal, minta halal yer amik resipi kat sini :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails