Tuesday, April 26, 2011

Makan ati berulamkan oat

aku sedih ni, ..................







Frust sgt2, sebabnye?? gmbar2 utk xtvt dr last week konon blh buat byk modal tuk blog mggu ni, huhu tp senang2 je aku g DELETE semua smlm, lepas dah transfer dr my album ke folder album lain, ingtkan save la dlm folder tu, tup2 delete kat my album ni, otomatik dlm folder tu pun trdelete same!! nyampahhhhhhh, tp xde arah la, baru 5hr pakai nset tu, xmahir lg, huhuhu... makanye, mggu ni maybe xberapdet la..tsk..lgpun nuff pun dah kedekut BE skrg? :p

kalau xde gmbar, korang bley bayangkan x? hehe xceli weekend lepas, laki aku ajak g antar adek dia msuk asrama blk, @ KOlej Tungku Kurshiah seremban, smpai sane awal, teduh plak, byk plak burung kat tgh2 padang tu,(bukan pdg bola yer, ni sekolah pempuan je,hehe padang skdr prhiasan kot?) syok sangat la hero tu berlari2 anak duk kejar burung2 yg penuh atas padang tu, padang tu plak duk tengah2 antara 2blok, so dah gaye mcm artis je hero tu bile budak2 asrama duk tepi2 koridor masing2 duk sorak ke hero kecik yg berlari2 kejar burung ni, hehehe gamat skali, aku duk tepi2 kaki lima blok tu je, xley nkg kejar burung2 tu same ngn hero ni sbb terpampang besar notis DILARANG PIJAK RUMPUT, aaaaaaaaa smaafkan anak saye yer pihak sekolah, :p

tp..smpai sudah aku rase trkilan sbb terdelte gmbar2 yg suwett itu, ciss!!!

15 comments:

  1. dah tak leh buat apa dah kalau camtu.duduk diam2 je lah
    ;P

    takpe2 na.aku leh imagine mika berkejaran riang atas rumput tu.hihii

    ReplyDelete
  2. yeke, huk huk, tak dapatlah nak tengok,,,,
    its oklah na...hehhehe

    ReplyDelete
  3. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  4. hohooo mmg frust lah. citer best.tp gambo xde

    ReplyDelete
  5. huh !
    mu mmg selok taw !!

    ok la sekrg ak bygkan..

    mesti mika ske gile dpt kejor burung kan.

    :DD

    ReplyDelete
  6. terdelete gmbr? sakit hati kan,sy pun pernh gak cmtu..eeee

    ReplyDelete
  7. na, terimagine2 mika tgh kejar2 burung atas padang, sambil anak2 dara bersorak kat dia, tapi imagine padang sekolah adik plak...yang ade banyak2 burung..huhu

    ReplyDelete
  8. alaaaaa...
    tak bestnya terdelete kan..
    kid pernah terdelete 600 lebih kot gambar haqq..
    lepas siap burn terus delete folder dalam lappy pusaka ni..
    ingatkan dah siap burn..
    rupanya tak siap satu pun...
    meroyan juga kid.. :(

    takpalah nano...
    simpan untuk kenangan peribadi je...
    mesti aip masa tu seronok sangat kan..

    ReplyDelete
  9. alahai sayangnya na...ayat saja nak tambah sedih :P

    ReplyDelete
  10. henset baru ker??

    x citer ponggg =.=

    ReplyDelete
  11. hehe meh sini aku picit2 tgn yg g delete gambar tuuuuuu..

    teringin gop nk tgk gmbr mika kejar burung :(

    ReplyDelete
  12. update blog takde gmbar mmg kurang syiok kan
    macam ada je kurang
    nak bercerita pun tak syiookkk
    takpe.. minggu ni amik gmbr lagi
    draft entry siap2

    ReplyDelete
  13. rugi betul... hahaha.. nak gak tgk gambar suwett tuh... kena g semula kat sekolah tu..

    ReplyDelete
  14. takleh retrieve balik ke. ada software yg boleh catch balik tu

    ReplyDelete
  15. alahai tak ada rezeki la nak tgk gambar tu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails