Thursday, June 16, 2011

Blueberry oreo cheesecake murah

sorry ler sejak akhir2 ni asik publish gmbar mknn je, boring ek korang? huhu xceli dah lama aku gugel, tanye member2 yg dah pakar dlm pembikinan cheesecake oreo unbake ni, tp belum ade semangat kental nk buat sendiri je lagi, huhu

kebetulan ade blogger kuantan ni sorg, hari2 aku masuk blog dia, asek tunjuk gmbar cheesecake yg org order je, tergugat betul iman! memandangkan dia pun jual murah2 sajork, pastu siap ade size kecik, mmg boley sgt la nk order yg jenis makan sorg mcm aku ni, beli sbiji size kecik pun dah ckup.. $35hengget saje... 


sangat2 berbaloi sbb sedappppp..mlm td saje aku dah berjaya abeskan sparuh kek ni
gilo lah penangan cheese ni, huhu so sape2 org kuantan yg tringin nk merasa,
sila la order kat kak noj
sekian time kasehh :p

12 comments:

  1. igt kan ibu mika yg buat sendiri...al maklumla ibu mika kan rajin membaking...hehehehehe

    ReplyDelete
  2. huiih.. sajer menggoda iman org poser betullah... :P

    ReplyDelete
  3. mujur kt kuantan ada yer.senang lah

    ReplyDelete
  4. aduh, sedapnya na...bleh delivery ke putrajaya ke??? :P

    ReplyDelete
  5. nyum2 aku mmg sgt sukaaa cheesecakeee tp bakpenya blueberry dia gitu. ahaks

    ReplyDelete
  6. awatlah jauh bebeno.sampai ke kuantan tu.huhuu..
    Weh,separuh mu sorang?diet apa ni weh? ;p

    ReplyDelete
  7. Nyam3... Balik ni kena pegi secret recipe la jawabnyer?hee

    ReplyDelete
  8. Na, kita dah lama tak buat since Kakal ada ni. pemalas betul nak buat.

    ReplyDelete
  9. nom..nom...nmpk pon sedap...muwah pon muwah...

    ReplyDelete
  10. sedak weyh, cis ingt kn mu buat.
    berbaloi2 la kn, klo dekat..lme dh ak tempah rase.
    :DD

    ReplyDelete
  11. salam dikkk
    waaaaaaaaa cheese cake .. akak pun suke .. ermm leh terjah .. leh order ! :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails