Monday, June 27, 2011

weekend & kek tidak dpt dipisahkan lg :p

weekend baru ni plan nk buat kek ombak alunan kasih,
tp nk siapkan kek ni cepat punye psl, coz pg ahad tu sil dah nk blk asrama,
cancel kek tu, buat kek coklat je dah, senang skit, :)

siap !


mcm biasa mesti ade adunan yg terlebih sbb loyang aku kecik,
so dgn adunan lebih tu menjadi la muffin yg gemok2 ni, huhu


 
xsempat nk sejukkan trus g antar kt umah mil :)

p/s: resepi klik  sini

13 comments:

  1. sedapnye, bile potong nmpk menyelerekan :DD

    ReplyDelete
  2. rajen bebeno....leh amik order x?hehehehehe

    ReplyDelete
  3. aha, mesti nak membaking ye Na? Fie baru je try apam polkadots. hehe

    ReplyDelete
  4. leh jd tukang jual kek la lps neh hehe

    ReplyDelete
  5. nampak menjadi sungguh yg kali nie.
    lama2 mu jd terer baking ohh!!

    bagos..bagos..jgn malas cam aku hak hakk

    ReplyDelete
  6. wuaahhh sedapnyeee...nak resepi aci x? :P

    ReplyDelete
  7. gebu weh kek mung..nampak mcm sedap sungguhhhh

    ReplyDelete
  8. rajin bebeno laa sil dia ni. makin syg laa demaa ngan mung :p

    ReplyDelete
  9. bestnyer..nnt nak try wat topping sampai jadi..never been give up

    ReplyDelete
  10. perghhh t'gugat tgk coklat tue gggrrrrr

    ReplyDelete
  11. leh share resepi tak? nampak menarik

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails