Friday, March 13, 2009

Doakan sy..

berkemungkinan esok @ lusa aku turun kL, coz senin ni ada interview kt sana, korang doakan aku ehh.. tp bila dlm kpl otak duk engat nk pusing 1 kL tuk sopim dgn duit yg xbrape nk ada dlm wallet ni.. bley buat aku stress sminit dua ni.. cmne ehh?? ishk xbesnye... huhuhu kite tawakkal & brdoa je la smoga segala ape yg dirancang berjalan dgn lancar okeh.. aminnn~ [ ehh maksud aku interview.. err sopim skali la :p ]

dgn itu, tuan blog ini akan bercuti beberapa hr laa yer..
tata ~

p/s: eh jap. nk citer sket psl bunga dip, smlm aku try buat 1 lg.. mcm korg2 ckp tu.. suruh taruk manik kan.. tp aku cam xde nafsu dah nk membeli bhn2 tuk dip ni, ckup la dgn apa yg ada.. itu pun dah terlebih bajet, huhu cuma aku tambahkan kelopak, pucuk bunga ngn bunga2 kecik bg nmpak penuh sket.. err riben still xreti ikat, so bley diperbaiki lg mutu persembahan nanti [ ada show ape plak ni? huhu ]

balasah je la labu... yg pasti, sapa yg dpt bunga telur ni nanti mmg patot bangga la.. sbbnye,bukan shj hasil dr titik peluh aku, tp juga dr hasil titik darah jari aku.. huwaaaa.. sape yg buat bunga dip mesti kene mende yg sama ekk?? tercucuk dawai dip gak kan? ye tak kak aziyana??? hehe

20 comments:

  1. nk sopim ek??
    best2...
    skrg nie tengah sale tau
    heheee...
    jgn rambang mata dah ar yang

    rajin nye lah nengok korang wat dip tu
    nape sayep malas??
    huhuu...

    gd luck na!!!

    ReplyDelete
  2. cantekk la tu...gud job!
    mesti orang yg dapt tu seronokkk sgt...maklum ler pengantin yg buat..hheheee
    Dear..gud luck ya..semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. sampai KL boleh singgah IKEA..soping2

    hey..klo kamu rajin jawap lah tag kat blog saya iteww

    ReplyDelete
  4. wahhh.. all the best na.. hehe. na xdpt yer duit hantaran lg.. sue da dpt separuh.. separuh lg nnt dekat2 nk wedding br dpt.. hehehe

    a'ah.. memang sakit jari tercucuk dawai bunga.. tp seronok bila menjadi.. heheh

    ReplyDelete
  5. huhuhu..kena tukar tu na..bukan bunga dip dah tu..
    bunga pahar berdarah...

    apa2 pun wish u luck

    {macam nak jumpa na dah alang2 g kl tp uwa uwa uwa ku pulak balik kg }

    ReplyDelete
  6. darlee zuris
    besssssssssss klu byk wet !
    grrrr..
    mu memang.,.huhu

    ija1202
    hehe tenxs ija :)

    my hidden stories
    haa itu la..
    ade gak bercadang nkg ctu..
    kalau ade ms la..
    huhu

    suraya
    ye ke?? itu la..engat nk mintak dlu sket bley sopim..
    ngeee
    tp takot dicop gelojoh plak
    :p

    iera
    iera duk KL ehh..
    hehe xde rezeki xpe nanti iera turun ktn ek
    :p

    princess N
    insyaAllah..klu free ehh..
    sbb xtao lg nkg sok @ luse
    xpe ,na de no tepon mu..
    klu bley jupe, na calling2 je la..
    :D

    ReplyDelete
  7. chantekkkk!!~
    1st time jupe bunga dip kaler silver.

    all the best, nano! mudah2an ade la rezeki nak kawen ni. huu

    ReplyDelete
  8. suka tu...da kire cantik dah..leh teruskan dan keep it up k..
    pasal interview..gud luck k..come2 tau..hehe

    ReplyDelete
  9. ya BTOL!!..stuju sgt..na..cantik la yg latest ni..buat yg ni jer la...reben tu kendian leh letak..well gud luck for ur intebiu yer..insyaAllah ader rezeki tu..beznyer dpt shoping

    ReplyDelete
  10. tembung kat hiway la kita nanti ye.sy nk blk phg wiken ni.anyway wish u luck (interview & soping skali)

    ReplyDelete
  11. xeea
    tenxs xeea,
    mudah2an..
    amin~

    dibius cinta
    hehe tenkiu :D

    nurul aziyana
    hehe..tgk la cmne..
    err ntah dpt ke x sopim,
    :(

    antalya
    ehh ye ke??
    hihi..tenxs wak
    :)

    ReplyDelete
  12. nana...aahlah..gi ikea taww...

    **cntheknya awak...seri pengantin btoll

    ReplyDelete
  13. yg penting, pengapit harus dpt lebey okey.. auwwww

    ReplyDelete
  14. dr pengalaman..jari jd sgt buruk n tkopek2 bl buat bunge dip ni...sgt sedey..therefore harus siapkn cepat2 buat bunge dip ni...supaya jari sempat cntk tuk ari kawen nnt..hahaha..

    ReplyDelete
  15. dr pengalaman..jari jd sgt buruk n tkopek2 bl buat bunge dip ni...sgt sedey..therefore harus siapkn cepat2 buat bunge dip ni...supaya jari sempat cntk tuk ari kawen nnt..hahaha..

    ReplyDelete
  16. aaaa..da canteks tu..hehehe..btoi2..br je ngadu kat blog kak aziyana..jari mengelupas2..kene cocok pun ade..adeh..hopefully usaha kite dihargai la kan..hehehe

    ReplyDelete
  17. good luck for your interview babe!

    ReplyDelete
  18. adeih..
    baru sempat nak jenguk blog na..
    err..a'ah,akak baru je selamat bertunang..majlis simple2 je.. :) utk 2 bulan ni, satu kelab la kita ye..

    anyway..moga interview dah selamat berjalan lancar..

    wahhh..
    dah ada kemajuan bunga dia..
    nice one..
    gud job..nnti dah wat byk2, mesti makin comel..sakit tangan pun takpelah, janji puas hati..

    ReplyDelete
  19. Nano!! xoxo..
    Nak interbiu apa plak nih? Apapun goodluck okey, semoga semuanya selamat & berjalan lancar =D

    Bunga dip cantik.. boleh pos ke sini satu? ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails