Tuesday, March 10, 2009

sdikit preview..

Alhamdulillah, stakat ni untuk gubahan hantaran dr pihak aku & si dia dah siap sepenuhnya, cume brg2 utk taruk dlm bekas tu je la yg xpenuh lg..
[kasut, kain psg, perfium, cincin masih mencari yg sesuai di hati.. hehe]

Minggu lepas dah tayang sket contoh bekas hantaran dr pihak lelaki, kali ni hantaran dr aku lak.. hihi

tema : silver + hijau [kenkonon ala garden mcm pelamin, cit !]

[ saje tunjuk gmbar yg xsiap lg.. kang tunjuk yg dah siap x suprise plak :p ]

idea utk gubahan hantaran ini dicilok dr SSF, makanya..
keseluruhan bahan2 utk mende alah ni pun beli kat sana..
dannnnnn..
tao2 je la SSF tu.. brg2 sume mahal mcm bedil ! huwaaaaaa lari bajet ~ :(

idea asal nk buat mcm ada tiang 4 btg tu, tp rasenya mcm dah ramai yg buat gtu..
so tukar plan, buat swing2 cmni, pastu buat ala2 pagar tepi tu

nanti dah taruk brg2 hantaran ats tapak ni, baru la bley gubah dgn bunga plak..

& mangkuk utk buah [epal hijao only], just taruk tirai2 kristal je tepi tu,
simple
.. rasanya coklat pun nk guna mangkuk cmni gak la..
ermm nanti jap nak kira $$$ :p


Owhh yer,keseluruhan gubahan hntaran dr 2 pihak ni dihasilkan oleh kazen aku..
dia yg beria2 offer diri nk buat..ok la kan,sbb aku pun byk mende lain lg nk buat

bila dah bg org buat tu.. kos $$$ xdapat nk bendung la..
laju je duit mencurah2 kuar dr wallet.. :(
kalau kite sendiri buat, nk beli brg pun teragak2 je kalau tgk harga kan?
tp.. xpe la.. : ) yg penting skrg semua dah siap dgn sempurna & tantek..
tenkiu ailebiu sayam ! :*

owhh bile tgk aku buat tema hantaran warna silver,
abg aku [man] pun sibuk sama nk meniru..
huhuhu, lawa katenye warna itu.. so bakul yg aku buat tuk hantaran dia..
telah di spray dgn warna silver jugak !
coz shelek xde warna silver yek.. so spray pun jadik ! :p

nah ! tp tema ko merah kan man?? cmne aku nk gubah ni ekk.. huhuhu

16 comments:

  1. cantik na
    yg cm pagar tuh cntik
    pandai suzi buat.
    :)

    ReplyDelete
  2. nano...nurul nak komen hantaran na nie.

    komen nurul ialah SUPER CANTIK :)

    IDEA YG SGT CANTIK SEHH

    ReplyDelete
  3. cantikk..
    mu dh byk jimat ni yang..
    t ajar aku taw

    ReplyDelete
  4. tantek tangat!!!!

    tukeeeeee!!!!!!!

    :)

    ReplyDelete
  5. Hahahaha!!!
    Itulah.. nak jadik wedding planner untuk 2 majlis.. kan dah kelam-kabot! =p

    Waahh.. best2 tengok tapak hantaran Na tu.. yg ada swing2 tu.. I like..

    ReplyDelete
  6. heheh cantik yg swing2 tuh..wah dh siap seme..xleh jadik ni..ihiks kejar2

    ReplyDelete
  7. yeayy dah dpt masuk..hehehe..

    eh2 cantek la yg swing2 tu..cane nak wat ek..kite pon terpk nak wat yg cam tiang 4 tu..tp tatau dibuat cane..gune dawai ke?..huhu..

    ReplyDelete
  8. lawanya na, silver green
    na, mintak maaf, task sempat nak buat TQ tag untuk na
    busy skit la dok cawangan baru ni

    ReplyDelete
  9. owww..gune dawai 20 ke atas yea..dawai yg cam untuk wat munge dip tu ke?..hmm...nanti kite nak p cari la kat syg you..

    ReplyDelete
  10. cantik2...
    glemor ar hntrn mu ti ek
    nsb baik zuris takde hntrn da
    kalu tak..ciplak idea mu gak ar
    hehheee...

    ReplyDelete
  11. waa..warna silver jua..hidop silver..chaiyok2 nana..

    ReplyDelete
  12. na, pagar tu buat dari aper??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails