Monday, March 23, 2009

Mencari tempat berlindung..

Shhttttt... mlm td kan.. time mak g surau, aku dah clearkan segala mcm set pinggang mangkuk dia & taruk kat luar... hihihi dia xtao lg tuh... harap2 kalau dia tao kang, xngamok sudahh.. alerrr rilek ar makk.. pinggan mangkuk tu kalu kotor kang, bley basuh... barang2 saye klu kotor & berhabuk?? haa xley basuhh... ngee :p

memule clearkan dlu lemari tu :p

ok settle ! yeay.. brg2 dah slamat berlindung dr segala habuk melekat.. fuhh lega~
err mak.. rilek ar ehh.. 2bulan je lg..sok2 pas kawen, owg masukkan blk brg2 mak tu :p

p/s: hantaran untuk 2 pihak dah settle sume, bunga pahar pun dah 50% siap.. fuhh~

17 comments:

  1. Idea yg bernas..
    cam nk tiru jerk...!!

    ReplyDelete
  2. erk? mcm ni pun bley tiru ke?
    huhu :p

    ReplyDelete
  3. hahah btul jugk ek..sumbt dlm almari mak xder la berabuk sgt

    ReplyDelete
  4. wawa..bgsnye..dah nak siap sume..uhukss

    ReplyDelete
  5. hahaa
    mcm dh nk setel je yang
    aku dtg t goyang kaki je la ork?

    ReplyDelete
  6. nurul aziyana
    hehe ye la..katne lg nk simpan, tu la siap awal sgt, :p

    myheart
    bab ni je la..
    bab lain xtao ujung pangkal lg
    huhu

    sweethoney
    hellowww...
    mu bukan ditugaskan mengupas bawang ke yang??
    klu x..xkan aku ajak ko dtg awai2 kan..
    huhuhu

    ReplyDelete
  7. bertuah punya anak..
    ngeh ngeh ngeh..
    :p

    ReplyDelete
  8. hariza akmar
    doakan ke tu? hihi

    fashya
    hehe brg penting tu :p

    chik star
    geleng pale je xpe..
    jgn bukak mulot sudahh..
    :D

    ReplyDelete
  9. memang langkah yg bijak sekali untuk simpan brg2 tu..hihihihi

    ReplyDelete
  10. wahh...syiokk lg tgk org ni nyerr preparation....besnyerrr...

    ReplyDelete
  11. ahak..nana2..nakal eyh....hikhik...but itu je kot cara yg selamat utk hindar dr berhabok...di samping dpt memerhatikannya selalu... ;P

    ReplyDelete
  12. idea yg bagus tu na. hehehe. elak dr berhabuk. dulu time nurul main letak je dlm almari baju :).

    ReplyDelete
  13. teropong gubahan hantaran dia

    ReplyDelete
  14. wah!
    dah siap semua?
    terer aa na nih.

    yang, kite try bukak blog satu lagi.
    awat takleh ek?

    ReplyDelete
  15. nakalnye die..hehehe..da siap?komitednye die..nape iza tak macam na???? :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails