Tuesday, March 31, 2009

Mereka..

....sambungan dr blog kak yana ;p

hihi alhamdulillah perjumpaan yg diatur smlm berjalan ngn lancar, wlaupun agak terkilan coz dpt lepak ngn korg kejap je.. ye lahh.. mlm bukan byk masa sgt, kuar umah kol 8, kol 11 kene blk da.. ishkk itu pun da kene sound blk lewat, korang2 duk bujang xpe ar, hiks :p ok stop tamo bebel byk, yg dah baca blog kak yana, da tao la kisahnye kot, xpe aku nk upload gak gmbar2 ni, hihi

tu dia.. nampak x? seri nk naik pelamin masing2 dah memancar je.. hihi :p
comel2 je tao derang2 ni, rase nk tampar2 laju2 je muke korg.. err??

memandangkan otai2 dip turun sama, so of course la aku siap2 bwk brg2 utk berperang kan. hihi :p

dan hasilnye... oowhh kat bwh yg tengah2 tu sayep punyer, :D
tenxs hani, turunkan ilmu ni kat kiteorg ; )
ishkk sape punyer la butterfly yg xbedung dr kecik tu .. lalallalaa ~ :p


puas pikir smlm, nk taruk kat mana plak klu buat butterfly ni eh, dayu nk taruk kt hantaran ek? na dah siap hantaran, bunga pahar pun, so.. pikir2, skrg ni tgh sebuk cri idea tuk buat bunga penanggah [yg taruk pin & duit kat dada tu].. so elok gak buh butterfly ni, taruk riben sket, & duit tu buat lipat kipas/ gulung2 kat ctu skali..boley ek? haishh , xsbr blk ni nk singgah ssf beli stokin ;p


utk korg.. insyaAllah, ade rezeki kite jumpe lg k..
slamat membilang hr dgn jayanye la ehh... :p

20 comments:

  1. giler bes ni...na pe lagi kasi tutorial rerame la plak

    ReplyDelete
  2. waa.. jeles ni.. jeles jeles.. bilik kak dayu ek ni? ni 1st time jumpe ke ni na?

    ReplyDelete
  3. luv like this
    hehe sile la rujuk pd yg pakar,
    na xarif sgt lg,
    huhu

    suraya
    yup sue..
    ni 1st time jumpe derang2 ni sume
    hiks :p
    ha ahh kiteorg g kat bilik dayu,
    senang nk geledah brg2 dip tu sume :p

    ReplyDelete
  4. nanonano!

    wah..nk kawen ek.. bru tau.. hehe. nape blog yg 1 lg tu wat private. huhu..

    ape pun.. slmt mmbuat persiapan. hehe :)

    ReplyDelete
  5. wahahahahahahaha...sonok seyhhhhh... lain kali mao join bleh,..hehehe...x boleh er..sbb saya x buat bunga pahar ke??? uwaaa...

    ReplyDelete
  6. queenwizza
    erkk?
    errr tenxs ;p

    anil lutaze
    haha boley je..
    sure meriah kan dpt jumpe..
    msg2 share2 crita..
    alahh dip tu kerja sampingan je smbil borak2
    :D

    ReplyDelete
  7. iera
    iera, bley join geng kiteorg lg,
    errr :p

    ReplyDelete
  8. hehehe..masih leh join ek..pasni wat bride already be lak ek..

    ReplyDelete
  9. nak2 butterfly.....smpn tuk N sekor...huhuuhuu

    ReplyDelete
  10. meriah betul aaarrr..siap menurunkan ilmu yg ade..hehe..

    ReplyDelete
  11. ish pic last ni die letak jugak..cam posing terlbih jerk yg bju merah tuh..hahaha..

    ReplyDelete
  12. ala..nk gak blaja buat rama2! nk buat kt baju penanggah gak..hehhe..buat la 1 entry tuk rerama tu..heee... =)

    ReplyDelete
  13. okay gak tu na
    letak kat corsage kan, comel gak
    *tiru idea dia* tp mak dah beli corsage
    pe kata baik hati buat kan untuk side lelaki
    *ingat byk sgt masa ko dayu*

    ReplyDelete
  14. dibius cinta
    errr adekah?
    :p

    iera
    haha tu larr..nanti bukak blog lain plak ar,,
    wahh 3 blog gtu :p

    hariza akhmar
    one word can describe
    *xtao nk jwb pe dah*
    :p

    princess N
    sekor jer?

    ReplyDelete
  15. bride to be
    tu la,bertuah bdn yg dtg hr tu:p

    nurul aziyana
    saje nk tunjuk akak wat posing maut ctu,
    ekeke :p

    amy-wan
    err kene mintak ngn hani ni,
    die pakar :D

    dayu
    tu la psl dayu,
    xpe slow2, buat bunga pahar dlu,
    dah siap, klu ade ms bt mende tu plak..
    wahhh baru la mak mertua kagum klu tgk dayu sponsor butterfly buatan sndiri..
    ecececeehhh :p

    ReplyDelete
  16. nak jupe mu sebelum mu kawennn
    tp mu ade ke masa.. silap-silap mu wat kerahan tenaga suh aku wat bunga pahar lak.. ahha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails