Wednesday, July 21, 2010

hihi

cuba tgk betul2 apa yg xkena dgn gmbar neh.. *sila carik sdiri*
ni je ley updet hr ni hihi...cm kebizian melampau je sehari dua neh..
tp bz2 pun, dah plan lps lunch jap g nkg ngulor..haha..shhhtt :p

12 comments:

  1. ape yg tak kene eh...xdpat spotla..

    nano, dl tukar template ni, nasib baik tak guna...kalo tak dah same..hehehe

    ReplyDelete
  2. Na,
    tatau ape yg x kena ngan gambar di atas. yang pasti umah dah cat baru. weee!!!. ade elephant cute lagi taw.


    :)

    ReplyDelete
  3. pinjam elephant boleh?
    :P

    apa yg tak kena?
    hmmm..blank2.huhuu..

    ReplyDelete
  4. salah spell tu eyh..

    wowww lawa layout ..:p

    ReplyDelete
  5. hahha saper yg xreti ngeja neh???persemhahan?aper la editor xcek btui2..layout baru cun la

    ReplyDelete
  6. errm... Na.. ni kt kuantan ke kt Jhr ni? Mcm kt plaza tasek, skudai je nih...

    Ehh ape yg tak kena nye?

    ReplyDelete
  7. sebenarnye tak tau.. tapi bila semua ckp ejaan terus dah dapat jawapan..

    Aik sampai kat cini gajah aku berjalan ;)

    ReplyDelete
  8. ooo tuka template x ajak ehhh...(lari dr soalan je mcm kakaka)

    ReplyDelete
  9. rajin mu edit blog. hihi. comel

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails