Tuesday, July 6, 2010

bekas hantaran utk dilelong

nak tanye eh..korang still simpan lg bekas2 hntaran korang??
ekceli slame ni aku duk perap je mende alah ni lam lemari
pinggang/mangkuk periuk bagai mak aku..
so bebaru ni mak cam dah bising, coz lemari tu penuh ngn brg2 ni je..haha
aku cam trpikir2 nk cmpak kemana lak mende alah ni..xde tempat la
buang ke? giler ke hape..walaupun xlawa mane..
tp sume ni duit, duit..xde duit, xterjadi sume ni..huhu
ingat nk let go je murah2..
ade yg berminat ke? huhu
balang kaca - buah
kotak kek

bekas coklat/rampai

yg atas ni di antara set hantaran putih/silver

yg bwh ni plak set hantaran pink


yer..aku tao, majoriti org2 yg lalu lalang sni,
kaum2 ibu je ehh..huhu xpe la..mane la tao kot2 ade ank2 dara
yg tersinggah sini ke..ehehe...

SOLD OUT DAH. =p

18 comments:

  1. iera pun simpan lagi..tp iera anak sulung leh gunapakai kat adik2...

    bunga telur yang xhabis pun dok simpan gak..hahahha..duit ooooo
    nak buang sayang..tp telur dah habis makan lah

    ReplyDelete
  2. kite punyer bekas2 tu seme ade kt kampong Johor nuu..so xdelah semak kt rmh sndiri kekeke. ade lg 3 org siblings blm kawen, so mane tau blh recycle huhuh. anyway klu nyemak kt rmh sndiri, mmg rase nk buang jer kekeke..

    ReplyDelete
  3. bekas silver yang letak kasut sume tuh besi ker?

    ReplyDelete
  4. dah 6 tahun na.. dh berabuk dah bekasa2 tu sumer hehehee

    ReplyDelete
  5. aku pnye dr tuang pon ade tsimpan..xto gk nk wat ape..

    ReplyDelete
  6. wah..masih cantik lagi...nanti tnya adik2 yang ade..berminat x ngan u punyer bekas2 nih sume...ok?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. hantaran kita nak bagi org dah nano...

    ReplyDelete
  11. jual jgn xjual..kalo nk buang sayg..at least berbaloi la jugka buat penat2..condition masih ok tu kompem ader yg berminat

    ReplyDelete
  12. emm adik ipar kita nak kawen bulan 10 nie kat metakab .. nanti kita tanye dia klu dia berkenan .. (lagi pun im not sure dia buat tema ape)

    ReplyDelete
  13. maksu blum ada pengalaman bekas hantaran, anak2 masih kecik. tapi kelak, rasanya apa yg boleh resaikel, nak resaikel jer, jimat cermat

    ReplyDelete
  14. na,
    sume digunakan..
    klu cm raga/tmpt anyam tuh..
    buh buah/bku2 kecik cm yassin/kitab2 kecik ke..
    mak saya buh Quran tau..walopon x muat..terlebih ujong..dia kata "lawa sket buh Quran dlm ni..baru rasa nak bca slalu"..pedih ulu ati denga..hahaha!

    bekas rampai comel² tu wat hiasan je..

    kaca2/gabus ni saya xde hehe..so slamat..kalo tak tatau nk pk letak apa plak..hehe

    ReplyDelete
  15. salam,
    yg dulang hantaran putih 4 bijik tu sama saiz ye? klu nk lelong tu harga berapa ye?

    terima kasih

    ReplyDelete
  16. email sy
    nana_fazry@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. nk tanye, balang kaca tu nk cari kt mane ye? puas cari tp susah nk dpt la...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails