Wednesday, October 19, 2011

Lompat Bintang


 asik2 post gmbar makanan je kan,
nantikan org ckp aku asik show off je , hahahaha
sesekali nak gak bercerita psl anak bujang ni ha, 
syok betul la skrg, mil bgtau dah sminggu mika kat rumah dia xtido buai,.
humm 1 berita yg baik, xde ah mil pening nk bwk dia g mane2 lepas ni, hehe
sbb klu ngn ibunya slama ni sokay je nk tido kt bawah, janji nk gayut smpai trtido
klu ngn mil takot payah je, tp mil ckp mika sendiri yg xnk buai, dia nk golek2 je kat bwh,
nak mil tepuk2 dia je, dah trlelap bru mil msukkan dia dlm buai plak, hahaha
ikot la mane2 pun, janji xnyusahkan mil nk menjaga dah :)


gaya tidor nak bebas, kuak lentang ke lompat bintang gni ye???


13 comments:

  1. gaya melekap si katak..bleh?
    tiheeeeeee :D

    ReplyDelete
  2. memang senang kalau anak tak tido buai....wah tido pon gaya bintang eik mika...hehehhe

    ReplyDelete
  3. Mcm2 gayakan, janji kanak2 tdo lena.

    ReplyDelete
  4. tu ikut gaya tdo ibu ke ayah nye? ;p

    ReplyDelete
  5. cm terpelanting n melekat kt dinding dh gayanye...wahahahahah

    ReplyDelete
  6. gaya katak melekap kat batang pisang...wakakaka

    ReplyDelete
  7. ish ish ish ganas tul si awang dongdeng nie tido

    ReplyDelete
  8. anak saya yang kecil tu, aeish suka tido gaya begitu...
    orang kata tak elok (keras hati) puas ajar tido yang betul tetap begitu juga..he..he..

    ReplyDelete
  9. ahahahaaaa hanya mampu ketawa kalau gini gaye...

    ReplyDelete
  10. cream puff tak show off lagi ni..

    ReplyDelete
  11. tula asyik taruk gambo kek jer. lama dah tak taruk gambo ank bujang sorang ni.ehhh apesal makin kuwos ni mika syg??? ibu tak bg mkn nasik eh? asyik mkn buah kiwi sama stoberi jer?

    ReplyDelete
  12. wah mcm melekap di dinding jea nie

    ReplyDelete
  13. mika selesa macam tu gaya berenang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails