Friday, February 24, 2012

Sejukkan hati

Pepagi dah panas dgn peel anak bertuah tu sorg, nak tgk gmbar ni puas2 kot boley sejukkan :)



Terharunya bila kedua dua order ni dari silent readers blog ni, tenxs yer :)

14 comments:

  1. weh na camne pavlova mu tu besar ek?aku punya kecil kemetot je.tak puas makan tau.resepi sama ngan mu

    ReplyDelete
  2. aku pun rase pav aku kecik je weh,
    tang mane mu tgk besar tu??

    ReplyDelete
  3. sedapnya..sila pos mai penang skit..hehe

    ReplyDelete
  4. alllaaa sedappppnya...malam td elin pun buat....amik resepi kat sini jugak! tp x meriaaahh mcm kamu punya :(

    ReplyDelete
  5. meriahnya dengan stoberi...memang maveles nih..

    ReplyDelete
  6. Ek?besar dlm gambar je kot ;p
    Tp mmg kecik kan.nak kena buat 2 biji baru puas mkn.kalu tak, habis kat kysha sorang je

    ReplyDelete
  7. Best woh, ni bukan sejuk hati dah. Sejuk mulut segala makan.

    ReplyDelete
  8. kt fb kek nie, kt blog pun kek nie..doh gane dok terliur sy...huhuhuhuuh..

    ReplyDelete
  9. sedapnya na....rajin betul..nasib na jauh kalau dekat mau mun order aje

    ReplyDelete
  10. na, aku tgk stawberi sini aku teringat kan mu. Sebab mu mesti geram stoberi kat sini besar macam buah ciku....huhu

    ReplyDelete
  11. xnak try wat bertingkat2 mcm puan nanirostam ker

    ReplyDelete
  12. Nanonano jauh sgt...kalau tak boleh order selalu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails