Monday, December 27, 2010

pokok bunga ai menjadi yuuuuuu~

untuk tahun baru, opis kene berwajah baru,
setahu aku, dr turun temurun staf yg lepas2,
xpernah ber'make over' pun keadaan opis neh,

1st time aku msuk opis ni pun cam xcaye ni company construction,
sedey tao. kan client dtg nk tempah rumah ke hape,
tp bile tgk opis gni gaye, xke xde mood??
hehe pjg lebar lak aku bebel, so nk jd citer, bodek2 ustaz, mnjadila
kasi make over 1 opis neh, cat baru semua, start dr tgga bwh,
position kasi tukar, prabut tukar sket2, byk lg la..hehe
tp part berbunga2 aku xbrape pndai sgt nk tanam menanam neh,
so beli bunga mati je tanam kat dinding, haha

1st time aku gune mende alah neh, slama ni asek ushar je..comel2 la kan,
tp bile tgk fback kat fb bgtau mende alah neh xmemudaratkan cat dinding, so ape lg..

yeayyy..berjaya tertanam bunga dictu..
1 port je bru..xbrani nk cube tmpat lain dah cos kerja2 menanam bunga dinding ni
kene betul2 teliti gak..takot2 je aku..sbb besar2 la bunga ngn btg tu..huhu
tp serius aku cam dah jatuh cintaaaa dgn mende alah neh,
lps ni jumpe ushar yg lagi cantek :)

18 comments:

  1. ceh.ingatkan tanam btol2.grrrrr!
    tp kan weh.sticker lekat2 tu mmg cantik bila letak kat dinding kan.

    ReplyDelete
  2. cantekkkkkkkkkkk...
    aku msuk opis mesti pndang bunga aku ni dlu. hahahaha

    ReplyDelete
  3. cantek jgk..brape yek kalau besa gini

    ReplyDelete
  4. rm5 je..tp kalau kat psr mlm lg murah singgit jek :p

    ReplyDelete
  5. lorr. ingatkan dok tepek gambo ros purple dlm pasu tadikkk. :p


    tp kira ok jugaklah even bunga mati pun. sbb nampak cantekkkk.

    ReplyDelete
  6. ha ahh serius cntekk je,
    xyah siram ke ape buang sawang ke hape bunge cmni,
    bes2 :p

    ReplyDelete
  7. lawo lawo.
    lepas ni bole tepek kt uma plak na.
    :)

    ReplyDelete
  8. wah cantikla na bunga tue..pandai na "tanam" eik....hehehe.....skrg bende2 nie dah femes kan..kt rumah pon ader orang letak jugak....

    ReplyDelete
  9. wahh cantik la..nampak real..teringin nk carik jugak..tp xleh tampal kt dinding opis lah..tampal kt dinding umah ok nih

    ReplyDelete
  10. Ceh, ingatkan nak citer pasal tanam pokok bunga... rupanya lekat bunga-bunga (T___T) HAHA

    ReplyDelete
  11. ceh. tertipu jek aku. haha. aku pun ada tanam pokok mati ni kat kepala katil. kaler merah lagi yuuuuu

    ReplyDelete
  12. ingatkan pokok betui. kui kui kui. tp cantik gak

    ReplyDelete
  13. ingatkan pokok betui. kui kui kui. tp cantik gak

    ReplyDelete
  14. amboi cantik betul bunga nie .. mana dapat benih? beli kat cameron ke ... wakakakkaaka

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails