Wednesday, December 22, 2010

saye dah bley mkn sdirik !

sabtu lepas aku half day, balek tidokan budak ni dlu,
n dlm pukul 5 dia bgn siap2 bwk kuar jenjalan,
tujuan utama nk blanje makteh dia yg 4hr btungkus lumus mnjaga dak brtuah neh, hehe
cadangnye nk mkn keny roges tuhh..lupe plak ecm xde, adeshh
musing2 aku mmg tgh lapo nasik,
xde arah masuk gak la kfc, :)

beli set jimat yg ade french fries ngn mini hot dog tu kt dia,
ske sgt dh bley mkn sdiri, x kacau ibu makan lg pasni :p
tp tula, skrg ni mmg dia betul2 menunjukkan baka 100% dr babahnye,
tgn pun kidal jugak, puas ajar dgn tgn kanan, siap mrh2 lg sbb tgn knn xgerak2 pun
tgn kiri duk mcapai2, bile tarik tgn kanan tuk bg mknn,
dia bley letak smule n ambil ngn tgn kiri, doh guaner lg nak ajorrrrr???
klu dah baka kidal tu, kidal la jugokkkk..hahahaha

nyum2

kejap je nk duduk atas baby chair tu, trus nk manjat n siap brdiri ko..
grrr..sabor je la..trus turunkan letak dia lam stroller, xley pnjat2 dah :p

ms ni tgh berlawan makan ngn makteh dia, sape abes dlu.. huhu

oowhh gatal tlinga pulak..hihi :p

lepas makan trus g sopim susu baru tuk mikhail,
try susu lain plak kes sembelit hari tu,
tp xley bg jawapan lg samaada dia serasi ke x ngn susu bru ni,
tgk dlm smggu dlu :)

12 comments:

  1. bestkan bila anak dah pandai mkn sendiri so kita kaum mak bapak budak boleh mkn tanpa terkocoh2 :)

    ReplyDelete
  2. pndainyee mika mkn. hepy je dpt enjoy mkn sendri.

    erk as kidal adekah ank as pon bakal kidal nnt ?

    ReplyDelete
  3. budak tecit ni kidal ek..
    iera pun cam noticed sara kidal ..sbb kalu amek brg sume kiri...than kalu babab muka org pun tgn kiri..tgn kiri cam lebih kuat dr kanan

    ReplyDelete
  4. senang anak da pandai mkn sndri nih

    klu x asek nk kaco mak bapak dia jer..kekeke..

    ReplyDelete
  5. amboiii..dh byk tumbuh gigi....musti nano pernah kena gigit kan?

    ReplyDelete
  6. pandainya..dah boleh makan sendiri..ehege

    ReplyDelete
  7. zariff minum susu apa na?

    khalish tak serasi ngan dumex dugro tu. berak keras je. skang ni tukar ke dutch lady baru ok.

    actually dia ok je ngan susu lama dia, lactogen tu. tapi dutch lady lagi murah maaa~ hehe.

    ReplyDelete
  8. wah..dah pandai mkn sendiri ye...hehehee....

    ReplyDelete
  9. haa..btol2
    dh blh mkn dgn senang hati.asal bg pegang benda mkn or suap,dah ok.

    baju zarif cam baju kysha!
    ti nak bg kysha pakai,tgkp gmbr tgk sama ke tak.hihii

    ReplyDelete
  10. comey nyer mikhail

    ingat lagi eh kat yanie putrajaya ...? hehe

    skang dah jadi yanie budak gebu...

    =D

    ReplyDelete
  11. hahahaa...sll pggil awg dondeng..aku lupe name ank ko mikhail...

    cepat bdk2 ni mbeso kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails