Monday, December 20, 2010

rock kapak !

xde kene mengena dgn lagu ke ape pun, ahha
cume nk tunjuk ke kapak kan gigi dak bertuah neh.. hehe

gg kapak ke gg arnab org pggil yer??
tp sah2 ngikut gg aku la klu 2btg kt dpn tu besor2 gtu :p
seb bek gg bwh cantek trsusun :p

ehh..rajen plak updet hr neh :p
daaaaaaa~

12 comments:

  1. ECEHH. SAME CM GG IBU DIE ORK.
    YELA RJIN LA HUPDTE SEBB HP BRU LALALALA.
    :p

    ReplyDelete
  2. hehe. mana2 pon boleh. arnab dan kapak sama je tu.

    comel ha dak bujang ni sengih camtu. pandai tunjuk gigi eh zariff.

    ReplyDelete
  3. uuu...dah potong Naurah ehh ade gg banyak....tak aci!

    ReplyDelete
  4. wah dah banyak gg si awang dondeng nieee

    ReplyDelete
  5. yeahhh yeahhh ... gigi kapak dah tumpuh =]

    ye la rajim pulak ko update hari nie ye ;]

    ReplyDelete
  6. ada org tu rajin sesangat update blog arini ye.kalo tak smpai berjanggut dok tunggu entry br dr dia hahaha.
    zarif ku cyg auntie nk ngendeng gigi sebatang kasik mya buleh tak? hihihi

    ReplyDelete
  7. chewah/.. happynya nak tunjuk gg yer... tomel2...

    ReplyDelete
  8. anda di tag untuk join contest....

    ReplyDelete
  9. NURUL PANGGIL GIGI ARNAB. HEHE

    ReplyDelete
  10. wau bayknye gigi die..wauwau..gigi kapak gtu..sama dgn aisy..ehhe

    ReplyDelete
  11. wahh..besau gigi nyerr...sedap geget org tuu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails