Friday, January 14, 2011

model busha

xceli dah lame aku nk buat entry penghargaan ni asek trtangguh je,
hr tu aku ade join GA mummy ariana sempena 1st bday tuk anak daranya tu..
xsangka ade GA yg semudah tu..just pilih mane2 2lai busha yg korg nak,
yg lg best ms tu aku org pertama msuk, so byk choice lg la,
hehe bley pilih sesuke hati..sronottt :)
inilah busha dr sberang laut sane, hoho
xceli aku ske bace blog dia neh,coz dia ske jait sdiri gaun2 tuk ank dara dia tuh..
alahai syoknye..kalau la aku ada ank dara gak sok, nk bt cmtu gak ar :p

ok berbalik pd model busha, hehe aku mmg gemor sgt pkaikan ank bujang tu busha,
dia kan merangkak keliling rumah, so x la calar lutut tu, sbb busha kaen dia jenis thn lasak gak ar,
stakat ni ade 4 lai je busha, antaranye..

plg suke busha yg neh..heheh
pernah pkai busha ni g psr mlm ade 2-3org awek duk tegur bontot hero neh comel.hehehe

ni busha terbaru.. :)
btw, terima kaseh daun keladi eh mommy ariana, anti buat ga lg kite msuk lg, hehe :p

12 comments:

  1. busha memang lah comey2 kan?
    kysha pun bnyk busha.opah die rajin bli bila g indon dan china.murah2 je.3 lai 10 inggit.tp smpi skrg hanya 2 je yg kysha leh pakai.yg lain...besar2.

    ReplyDelete
  2. naurah ada 3 jer. 2 kite beli. 1 lagi org bagi. ade seluar baju tido yg getahnya dah loose. so ganti dgn busha. kain busha nie tebal sket. so klu nk merangkak tu mmg protect more to the knees laa. nice =)

    ReplyDelete
  3. aik semua collection neh payin ade.. boleh geng lah kan? hahaha

    ReplyDelete
  4. Memang comel dan cantik pun busha tu... lebih2 lagi dipakai oleh baby secomel zarif

    ReplyDelete
  5. wah bnyknye busha dier..mirza de satu jek busha..kene tambah koleksi ni....

    ReplyDelete
  6. black & white busha same ngn LIya..
    nomei3..:)

    ReplyDelete
  7. busha mmg comel..tight pun comel jugak..hihiih..ala..kalo tau GA tu nk join gak

    ReplyDelete
  8. busha mmg comel kan.. nak2 lagi klo yg mcm ada ekor ke apa tersembul kt montot tu. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails