Monday, January 10, 2011

saye menang motor !!

sbb ramai yg pilih no. 5, so yg ni dlu aku bukak citernye..hehe

sape yg menang motor tuu??

of course la ank bujang kesayangan ibu neh,,, pndai ehh bodek babah dia..
slalu je kalau nmpak motor, atao tgk org siap2, dia akan buat bunyi motor..
bromm..brommm.. means dia nk naik motor or keta..
so babah dia decide nk cari motor sbuah kat dia..


makanya...terbeli lah motor ni..

scooter itam kuneng

kebetulan plak ms beli tu dia pkai baju kuning, cantek pulak nengoknye :p

smart dok moto sayeee?? hehe
xceli motor ni ade pemegang tu kan tuk kite tolak,
so maknenye boley la bwk g taman pusing2 tasek gune motor neh,
heheh aku dah xcited sgt dah nk tolak dia kat taman,
tp apekan daya, kuantan skrg asek ujan je..frust tol la..
jawabnye tolak dlm umah je la dlu..huhu

brom2
ateee..korang ingat ank aku menang motor betul ke??
bertuahhh la sgt..hehehe
ok daaaaa~


12 comments:

  1. nenek mikhail br nk belikan ala2 cenggini nnt besday mac ni....kuikuikui....

    ReplyDelete
  2. wag yg menang moto rupenyer...keh kehh

    kecit2 da bwk moto. ade lesen ke tu?? huhuh

    ReplyDelete
  3. raina punya bike terperuk je na. dia main sekejap pastu dia jemu tak mau main. mama dia ni punya excited belikan hadiah besday dia tp raina tak excited sgt nak main. hehe. tp bike zarif ni lagi power lah.

    ReplyDelete
  4. sudah kujangka telah kuduga hehehe

    ReplyDelete
  5. ok..da ade ciri2 Lori Capirossi..aku x to eja name btol ke x..

    ReplyDelete
  6. suspennn.
    wah mika dpt moto.
    lepas ni mika minta kereta plak yek.
    :D

    ReplyDelete
  7. HAHAHA... dah agak dah mesti kena belikan motor oleh babah dia...

    *TIPU*

    Baik lah! Ingatkan menang motor betul tadi............ huwaaaaaaaaaaaargh.

    ReplyDelete
  8. dah besar nanti jgn merempit kay. hehh..just kidding :P

    comel jer motor tu macam tuannya!

    ReplyDelete
  9. sat lg maknyer kene jadi polis trafik la..hahhaha pret pret2

    ReplyDelete
  10. haha. suka bebenar muka dia dpt motor ek!

    ReplyDelete
  11. amboi..lawonyer motor dia...pinjaam bleh..comel..!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails