Thursday, August 11, 2011

Sape nak berbuka pizza hr ni??


flu dr smlm makin melarat, bawak ke demam hr ni, makanya,
xmenjadi 1 kerja pun hr ni, melangok je kt fb & blog
sambil tgn xlepas dr pegang kain lampin buat lap cendul, waahahhaha

owhh yer, tekak xsedap kan hr ni gara2 demam,
so nak kelainan sket berbuka kang, inipun gara2 msuk blog ayue
trus print kupon neh, hehe tp sblm tu dah call pizza hut terdekat
bertanyakan kesahihan kupon ni, takot2 la tipu ke,
 
yer mmg SAH, utk 3personal pan pizza (size kecik yg potong 4 tu)
RM19 saje..cukup la kan, dah dpt 12keping situ, hehe
sat g nk kuar g tapau siap2, ohh lupe nk ckp, xley makan sane yer
kupon ni sah tapau or delivery saje, hehe ok la tu kan
bwk balik dlu, kang nk berbuka masukkan dlm microwave panaskan jap :)



lauk berbuka?? tringin nk buat butterprawn la, tgk la jadi ke x..
nk blk dulu. daaaaaaaa

8 comments:

  1. aku rasa mcm nk mkn megi je hr ni

    ReplyDelete
  2. laki den x makan pizza..tu yg sede tuh...huhuhuh...last mkn time dlm pantang...konon2 pantang cm omputih...wahahahahha

    ReplyDelete
  3. uwaaa....sendiri buh kt blog sendiri lupa..
    tu la dok tangguh2 nk print..
    dh dlm tren baru ingat..
    fadan la muka ko ayue...*ngata diri sendiri..heheheh..

    ReplyDelete
  4. pizza adalah kegemaran ku na yums yums yums

    ReplyDelete
  5. butterprawn?bestnyer...tp akak kalau mkn udang mula la mcm2 hal jadi huhu..

    piza pun menarik ni..ha yg psl frame tu ada kt entry lama akak..nnt akak cari dulu k..then akak up story hehe

    ReplyDelete
  6. nak nak nak lagi best klu org yg belanja kan :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails