Sweet je nama kek, hehe, xtvt hr cuti isnin lepas, xtao nk buat ape, maka terhasil lah kek berombak2 ni,
Tapi sampai sudah aku konpius, cmne kek ni boley jadi berombak gtu eh?? boley bg jawapan logik sket x pd sesape yg tahu tu? hehe
Padahal masa letak adunan tu sama rata je kan stiap layer, tup2 bila dah masak sure akan jadi cmni, wap panas kukusan tu buatkan adunan dlm loyang tu xsenang duduk kot? hahahaha
aihhh na, kalo gini lah gayanya hasil kek mung, patut berenti keje pastu bukak kedai kek sendiri.sure laku wehhh
ReplyDeletena, baik mu tukar blog ni jd blog masakan..hahahahha taraf chef doh napok ke gaye..
ReplyDeletecantikkk..terer la na ni..
ReplyDeletesejuk menda. Panasssss
ReplyDeleteBila lah nak rajin mcm mu na oii. Asek buat kek sajo.
ReplyDeleteperghh dah la cantik kaler dia beralun pulak tu...hebat beb hebat
ReplyDeletemesti moist giler kek kukus nie kan? bilelah aku nk beli pengukus ek? T_T
ReplyDeleteadoii nk try wat gak la...tp ble?...huhuhuhu
ReplyDeleteakakkkkkkkkkk..uwaaaaa nak jugak..ishhh
ReplyDelete