2-3 minggu ni mood membaking agak merundum sket, sejak2 2last week kot yg cuti pjg kaki aku trpeleot tu, trus bengkak 1 kaki, last week plak kena sakit mata, lg la melekat je mata ni, mana2 order masuk terpakse ditolak bukan sbb jual mahal yer, kondisi badan xmengizinkan :)
tp bru2 ni sempat la mempudingkan bahan2 yg dah ade kt rumah, smata2 utk dihantar kt rumah mil je sbenarnye, skrg cuti sekolah, ramai anak2 buah termasuk ucu ade skali kat sana, bley mkn ramai2, suke kot derang2 ni, kek coklat fav derang je aku xterbuat lg, gara2 pengukus hilang, pelik betoi!! sape nah yg curinye? nk pakai pengukus abg mcm besar gerabak sgt, tskk..
Ok berbalik pada citer puding kite, start trliur bila tgk blog kak ita masam manis tu, tp xde nafsu lg nk buat, tup2 bila tgk noli plak buat, ehh mcm terliur plak, gara2 hiasan kiwi dia tu kot, wahahaha :p
ini yang versi noli punyer der, trliur x? pi tgk resepi kat sini
ini hamba punye, xbrape nk menarik, nmpak ctu?? tekstur biskut xkisar halus sgt, dah nmpak comot, ekekekek, btw aku gune tupperware ais krim, tu yg tetibe ade logo walls kat atas tu :p
eeee terliur jugakkk nak buat
ReplyDeletesgt tak sesuai watashi masuk sini hampir hampir lunch timeee
ReplyDeletelaaaappppaaarrrr nanooo
ade stu resepi kek lapis oreo...teringin nk buat tp xbuat2..caranya senang jer tp kene bakar banyak kali
ReplyDeletesedapppp... :)
ReplyDeleteNanonano...memang terliur...
ReplyDeleteeh nape gambar ni buat aku terliur ni aduh aduh aduh nak sikitttttt
ReplyDeleteunik sekali...
ReplyDeletesedapnyaaaa...
sedap Na..ish ish
ReplyDeletetulah heran tgk ada logo walls kt puding mung.tp cantik per. btw jejaga eh kang walls saman hakcipta ekekeke
ReplyDeleteNampak sangat yummmy....wahhh.. :)
ReplyDeletewah mcm best je buat puding tu.
ReplyDeleteaiskrimnye dh abis ker?hikhik..
ReplyDeletemne resepi nye beb ?
ReplyDelete