Thursday, December 1, 2011

Makin senonoh prangainya skrg, hehe :p

Last week, aku ambil cuti start khamis coz mil ikot fil meeting kat perak sana, aku mcm biasalah, xreti nk duk umah sgt klu xkerja, nak2 plak kne jaga anak bertuah tu, hehe mmg jd singa lah, if bwk dia kuar jenjalan sokay je masing2 punye prangai, baik mak & anak, ape tandanye tu?? :p

Musim2 ujan ni xbley nk berjalan kt kwsn trbuka sgt, so kuar msuk mall je lah kejenya, kebetulan plak tgh YES skrg ni kan, grrr.... 

Kali ni, mcm sronok lak bwk budak ni berjalan, biarpun brdua je ngn dia, tp still under control, xde nak bwk buggy pun, lepaskan je dia jalan2 tawaf 1 mall, tp kdang2 klu nmpak sale kt mane2, comfirm anak jalan mengikur bontot ibunya, sbb langkah ibu besor2 je time tu, ekekke bagus mu mika! :p

Dah puas sopim, kite brenti makan la dlu, if kuar skali ngn babah dia, sure babah dia surrender nak makan kt luar, sbb risau kat anaknye xley duk diam tu, tp bile aku kuar berdua je ngn mika, boley je kuatkan smangat, insyaAllah mika elok2 je kot. lgpun lapor sgt kan :P


singgah masuk kat rasamas, sbb sni je tmpat xramai org, syok sket nk lepas budak ni main2 pun kan, hehe


 percaya atau x, semua menu kat atas ni mika habiskan, nmpak sgt penat ukur kawasan eh, ibu dpt merasa sket je, tp xde hal, puas hati tgk anak mkn dgn bykknye, hehe



penat dah la ibu, jom balik!
ok, sblm balik kite tapau donut dlu, ibu lapor ni :p


 sluurrpppps :p

15 comments:

  1. mu x suke manis tp donut tu bkn manis ker? =.=

    ReplyDelete
  2. yun pon selalu surrender kalo bwk mya mkn kt luar. tak terlarat nk melayan kerenah mengada2 dia.nk pinggan sudu garfu dan air dlm gelas kaca sendiri.kalo tak dibagi jwbnya menjerit melalak dan tunggang terbalik meja dia tendang

    ReplyDelete
  3. Ibunya lapor sebab mika dh hbskan nasi ayam tu. hehe sonoknya dpt berjlan dgn anak bujang ye..

    ReplyDelete
  4. Sonoknya mika berjalan jalan.... :)

    ReplyDelete
  5. bagus nyer mika byk byk2 best betul kalo tgk anak beselera mkn huhu

    ReplyDelete
  6. Nanonano...akak suka donut tu...yang ada kepingan badam...sesekali okaylah... kalau kena sebulan sekali akak jemu...

    ReplyDelete
  7. Lapooooooooorrr pepagi ni tengok entry makanan pulak dahhhh

    ReplyDelete
  8. er termasuk sambal belacan kah? kalo betul giler tabik spring kt mika

    ReplyDelete
  9. abg mika pun dah besarrrr..
    eh, apesal makan mu tu nampak sgt kesedapannya!
    yum yum

    ReplyDelete
  10. adeh, donut big epal kah?
    terus lapar!

    ReplyDelete
  11. wah mika abeskan ye..
    semangat kan budak tgh membesar...
    tp bdn menten je..bgus la mika heheh..

    donut itu menggagau atiku

    :|entri baru|: Tentang dia & adik

    ReplyDelete
  12. last week br terbawak si debab ni makan2 n detim secara berdua sbb daddy dia p interview....dh terbayang2 macam2 hal akn berlaku sbb seblom ni dia mmg suke wat onar pon...tp fuuh Alhamdulilah...dia leh abiskan nasi lemak dia tu n x mintak nk berlari pon dlm cafe tuh...heheehee

    btw...mika mung mkn bayk btol eh...suke menengoknye

    b

    ReplyDelete
  13. lapor tgk donut pepagi ni hehe...kalau akak,handle dua org nak pengsan rasa ehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails