Friday, March 23, 2012

Celebrate lg sekali

Balik dr mandi kolam, mika siap2 ikot paklang g ambik maklang kt kedai & derang kuar cadangnye nkg beli satay & kek tuk celebrate bufday mika, aku dh ckp xpayah, sbb dh celebrate bru ni kt kuantan, tp dah derang nk jugak, tadehal la,hehe aku kt umah goreng behun ngn ayam goreng sudah sbb mlm tu masing2 xmo mkn nasi, settle kemas umah semua derang pun smpai,, merasalah mika potong kek 2x lg tahun ni, wahh tiap2 taun maklang sponsor kek kat mika ni, bertuah badan :) ibu xpenah pun org sponsor kek, kohhhkoff :p




Sedap weh kek ni, beli kt kedai kek ape nama ntah kt presint 9 tu gak, banana choc cake, sbijik mcm SR punye dah, tp yg ni lg sedap kot, sbb kecik je kek, xcepat muak, mcm sr tebal kan kek dia. dah ler murah RM35 jer..


hidangan mlm tu yg simple je tp bermakna, tenxs maklang & paklang :)

14 comments:

  1. wah bestnye mika sp 2x celebrate eh..jeles

    ReplyDelete
  2. Rezeki Mika ... bertuah dia....semoga akan sentiasa menjadi kesayangan mak dan pak sedaranya...

    ReplyDelete
  3. bertuah badan..ibu mika pun gelak same ngn ibu naurah daaaa..kohhkoff

    ReplyDelete
  4. Amboi..
    sampai ke Putrajaya sambut birthday ek :)

    ReplyDelete
  5. ada gop baju superman dia ni. Patut pakai sesama wehhhhhh amik gambo

    ReplyDelete
  6. Ibu jeles mika dapat banyak kek.hahaaa...
    Ti mu pun leh dpt kek banyak pe.kek besday + anniversary. 2 bijik sekaligus kan ;)

    ReplyDelete
  7. syg betoi dorang kt mika yer. dorang xde ank ke

    ReplyDelete
  8. best la sambut besday byk2 kali.. =)

    ReplyDelete
  9. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails