Tuesday, March 20, 2012

Muffin Choc Moist

Ekceli ade member ni nk order muffin 230pcs akhir bulan ni, xkisah camne pun, asalkan murah & berbaloi, aku mati kutu skit bab muffin2 ni, sbb oven kecik, nk bakor byk tu, lemoh skit. ok skrg tgh servey oven besor, sabor sabor :p hehe..

So aku cadangkan, amek muffin choc moist je la, senang keje aku sbb kukus je pun yg ni, hehe tp last week, kebetulan sil nk blk asrama, mcm biase bekalkan dia choc moist fav dia ni, dalam pada tu nk asah skill deco2 ni, tobak pun xreti, tp ini je la yg termampu buat ms skrg, & dh sent gmbar muffin ni kat geng yg nak order tu, hrp2 dia setuju ler, hihi




aku berkenan betul yg mini muffin ni, sbb kecik comey lotey, pdhl yg ni buat tuk bg skali ngn kek batik tuk member tu,sblm g hantar, skejap2 bukak kotak amek sketui, kejap2 amek sketui, xpuas mkn la kecik2 ni, huhu, insyaAllah if aku turun gath potluck bufday party kat Tasek Shah Alam tu, aku bwk yg mini ni eh, hihi mcm comfirm je kan T____T


 Settle xtvt di dapur weekend lepas :D

Untuk resepi muffin ni, blh tgk sini 

9 comments:

  1. betul tue ena dah macam blog masakan..hehehee....papepon entry nano nie membuatkan mun nak p tempah sekarang jugak....sedapppp nyaaaa

    ReplyDelete
  2. mmg sedap..ena pun selalu jual mini choc moist

    ReplyDelete
  3. gulp... nampak sodap.... klu zWs g situ, na tlg hidang tul zws yer hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails